Nekem miért nem adatik meg a csend soha sem ITTHON?
Elegem van. Itthon soha nincs egy percig se csend. Apám üvöltve beszél, mostoha anyám is. Mind a 3 öcsém is. Öcséim artikulálatlan hangon ordítoznak mint valami idióta. Mind a 3 üvölt a géppel, egymással. Apám ebből adódóan ordít, akár csak mostoha anyám. Amikor apámék alszanak akkor síri csendben kell lenni, de amikor mondjuk más aludna akkor senki nincs tekintettel a másikra. Ordítva beszél mindenki, már elegem van hogy nekem nem adatott meg a csönd... Tisztára bolondok házában érzem magam. Telefonálni nem lehet. Mindig ugatnak az emberrel. És még csodálkoznak, hogy soha nem megyek le a szobámból.
19/F
Ilyen helyre születtél, ez van. Illetve ez is lesz, ameddig talpra nem állsz és nem költözöl egy csendes helyre.
Addig azzal vigasztalhatod magad, hogy legalább nem háborús övezetbe születtél, tehát nem kell rettegned, hogy egyik nap a te házadat bombázzák majd le.
Első lépésben tudsz menni kollégiumba, ameddig tanulsz az egyetemen.
Nagykorú vagy, nyugodtan elköltözhetsz és majd ott senki nem ordít.
Mondjuk erdekes, higy egy 6 fos csaladban rajtad kivul mindenki uvolt.
Viccen kívül:
Agyadig betolod, majdnem síri csend lesz. :) nekünk ezt kell hordani, amíg átmegyünk az üzemen.
Egyébként átérzem a problémádat. Nálunk is kuss van mindenkinek, ha apósjelölt aludni tér, de ha párom alszik éjszakás után, akkor mindenki csörömpölhet, ahogy csak akar. Én is voltam műszakos tavalyelőtt, nem egyszer keltem arra, hogy fennhangon magyaráznak egymásnak a családtagok lent, a konyhában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!