Hihették azt, hogy kiszívták a nyakam?
Párommal családlátogatáson voltunk az ő családjánál. Kiegészítőnek felvettem egy vékony díszsálat,ami pont csak a nyakam körül volt nem lógott le. De korábban vastagabb sálat is hagytam magamon. Csak úgy. Hihették,hogy azért nem vettem le? Nagyon rég valóban látszott ez a nyak kiszívás nyom de véletlen és nem is volt szándékos. Nekem sem jön be. Direkt nem csináltuk!! Hazafele elgondolkoztam hátha azt hiszik takartam valamit!! A vékony vagy a vastag sál magamon hagyása feltűnőbb? Most egy vékonyabb sálról beszélünk. Ritkán hordok.
N
Irigyelni, hogy valakinek ki van szívva a nyaka??? Jézusom...
Számomra visszataszító, hirdeti, hogy d.gtál.
Tehát nem, nem gondoltak semmire.
Szerinted anyósod ezt gondolta: sál van a nyakába. Ki van szívva a nyaka, szóval szexeltek. Őt szeretik mert ki van szívva a nyaka, szóval megdugták. Nekem nincs kiszívva, meg se dugtak, nem szeretnek.
Uramatyám.... Te beteg vagy.
#17 nagyon köszi :))) kösziiiiii :)
#18 B+ ember....hol írtam h csak azt szeretik akinek kiszívták te beteg agyú.. hol !? Mutasd már meg... Sehol!! Nem azért nincs szeretve mert nem szívták ki a nyakát.. nincs is összefüggés nem írtam..te generáltad. Szimplán nincs szeretve. Ennyi. Nyak ide vagy oda. Összefüggést kellene levonni az olvasottakból. Légyszives! :D Ajjj.
Köszi mindenkinek. Nem tudom mire gondolt de inkább nem gondolkozok rajta. Eddig ezen agyaltam de felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!