Mi a helyes dolog egy szulotol ilyen esetben? Bele kellene szolnom vagy ne mondjak semmit?
"Szerintem túlzottan jófej voltál a lánnyal, nem értem miért baj, hogy nem járt szép ruhákban. "
Mert osszesen 2 bugyival es egy valtasnyi ruhaval jott ide (igen, ennyi volt neki, mivel minden penzet italra, cigire kolti meg persze etelre koltott meg, amig nem lakott itt nalunk). Szerintem ezeket a ruhakat is vagy 10-15 eve vehette es elhasznalodtak, mert az egyik nadragja a ketto kozul be volt foltozva, a masik meg ki volt szakadva. Szo szerint csovesnek nezett ki, mint tudod a varosban azok a koszos hajlektalan emberek. Na o ugy jott ide. Persze, hogy nem akartam, hogy ugy jarjon. Tehat nem arrol volt szo, hogy szimplan nem volt uj a ruhaja. Nagyon igenytelen volt magara, de a jot konnyen megszokta es persze a segitseget elfogadja, egy koszonom nem jon ki a szajan.
Azt elfelejtettem irni, hogy ami meg nagyon zavaro, hogy ugy hazudik, mint a vizfolyas es a fiam is felvette ezt a rossz szokast. Mar egymasra is hazudnak.
Hát a házadban nemvagy köteles eltűrnöd vagy akár bármivel is támogatnod őt, de ha elküldenéd akkor fenáll az esélye, hogy a fiad is veletart. A nőnek biztos imponál, hogy egy fiatal szeretője van aki támogatja anyagilag ugyhogy, csak úgy lekopni nemfog.
De mivel a TI házatok ülj le beszélj velük, a házban vannak szabályok, aki ott él, az tartsa is be mert neki kell alkalmazkodnia hozzátok. Tilsd ki az alkoholt s cigit, káromkodást a házból.
Ha kell mond el mennyire ártalmas s ha magukat nem is sajnálják te nem tűröd, hogy téged mérgezzenek a füstjével.
Én s a párom is a szüleimnél lakunk s adunk is a rezsibe. Kérd őket meg, hogy a nő is száljon be a háztartásba 20-30ezerel mert kap ruhát, meleg ételt, szálást. Akkor azzon a pénzen se italt vesz.
Ha kell támogasd, hogy menjen elvonóra.
Rengeteg szülő nem lenne ilyen tapintatos mint ti egy felnőtt, csöves embert istápolni. Légy türelmes s tapintatos (egyértelmű, hogy nem a nő hanem a fiad érdekében) vele de határozottan húzz egy minőségi szintet amit elvársz. Biztosra veszem, hogy kiakad majd s kikel magából de mivel a fiad is látja, hogy teljesen normális s jogos dolgokat kérsz ezért talán felnyílik a szeme. Te csak őrizd meg a hidegvéred s ne tégy olyat amit felhasználhat ha ellenetek akarná uszítani a fiad.
kitartást
Keress nekik egy albérletet.A fiad garantáltan hazaköltözik egy hónapon belül.
Még annyit:járj el hozzájuk hetente többször is látogatóba-hiszen úgy szereted őket,de ne szólj,ha rendetlenség van,ha nincs étel.Elég lesz,ha lát a fiad,és emlékezni fog,hogy nem így nőtt fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!