Blake, Benjamin vagy Matt?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb?2010. júl. 21. 22:03
11/32 anonim válasza:
Blake ellenőr úr
ha valaki megmondja miből van ez pirospont
12/32 anonim válasza:
Simán Matt vagy Matthew? Az egyik kedvenc férfi nevem:)
15/32 anonim válasza:
Egyik sem. Miért nem lehet normális nevet adni a gyereknek, aminek itthon van magyar megfelelelője?
Ha mindenképpen választani kéne, akor a Benjamin, de ennek van magyar megfelelője, tehát csak azon anyakönyvezhető a gyerek.
16/32 anonim válasza:
Hát szerintem valami könnyebb nevet érdemelne meg hisz az elkövetkező életében ő fogja viselni ezt a nevet :d próbálj meg valami aranyosat de nem túl cifrát persze nem az ilyen: István, Sándor-ra gondolok hanem mondjuk: Lóránd, Flórián, meg ilyenek ám nekem ebből a 3körül inkább a :Benjamin tetszeik :D
17/32 anonim válasza:
Egyik se
Sztem
James, Oliver, és Charles
18/32 anonim válasza:
MIért hol írta a kérdező, h ezt a nevet akarja bárkinek is adni?!
19/32 anonim válasza:
Benjamin. Ha egyszer fiam lesz, valószínüleg Benjáminnak fogom keresztelni, vagy Márknak, nagyon tetszik ez a két férfinév.
20/32 anonim válasza:
na még valaki ismeri a Buszon-t, de jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!