Mire véljem, ha férjem a találka.hu regisztrált tagja?
Véletlenül találtam rá az előzményekben, rákérdeztem, és azt mondta, hogy csak véletlenül kattintott rá, mert kiadta valahol egy hirdetésben. Regisztráltam, és próbáltam rákeresni, de nem találtam meg. Közöltem vele, hogy szerencséje van. Csak mosolygott. Onnantól kezdve nem szerepelt az előzményekben...
3 napja beléptem az e-mailjeihez(mert el van mentve a jelszava)néhány órával előtte kapott 1 üzit cicamicától,amit megnyitottam, majd kitöröltem.Rákerestem a felhasználónevére, ami szerepelt az üziben, és kiderült, hogy ott a fényképe,és megvan adva az is,hogy kit keres. 2x volt fent 3 nap alatt "körülnézni", de most már kitörli az előzményekből.Rákérdeztem, hogy szeret-e, hiányzom-e neki, és úgy felel, mintha semmi sem történt volna.
Épp keresi melletted az "igazit", addig jó vagy, amíg meg nem találja, utána meg mehetsz amerre akarsz...
Mintha apámék sztoriját olvastam volna fenn, náluk ugyanez volt. Majd fater összeszedett valami őrült nőt a chaten és le is lépett.
Regisztrálj be te is, csinálj egy kamu adatlapot, és írj neki. Akkor őszinte lesz "hozzád", mert nem tudja hogy te vagy az. Én biztosan ezt tenném.
Az alapján, amiket írna neked, elgondolkoznék hogy van-e értelme megbeszélni, vagy ennek már mindegy.
Mit kell ezen kiakadni??Ez még nem jelent semmit.Komolyan mondom nektek ennyi az összes problémátok???Meg hát ugye bizalom!!!!Ez még nem jelent semmit.Nyugodj meg.Ne legyél már paranoiás.Regisztrálj te is, nézelődj.És meglátod semmi rossz nincs benne.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!