Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki kapott lehordott...

Valaki kapott lehordott vállalhatatlan ajándékot karácsonykor a rokonságtól?

Figyelt kérdés
Egyszer olvastam ilyen sztorikat, és olyan jót mosolyogtam az egész helyzet abszurditásán. Valakinek van ilyen sztorija? :D
2020. jan. 2. 21:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

Tesómtól egy olyan tárgyat amit én adtam neki ajándékba évekkel ezelőtt. Annyira spúr, hogy inkább mindent elajándékoz, minthogy vegyen vmi érdekes dolgot.

Ja és még régebben pár ezer forintot nyomott a kezembe, ha elköltöttem azonnal mondjam meg mire, hülyeségre ne.

2020. jan. 3. 00:24
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Anyum kapott az anyósomtól egy éve lejárt szavatosságú krémeket, tusfürdőt. Valószínű kapta valakitől, nem rosszindulat vezérelte, mondjuk megnézhette volna a lejárati időt. A vicc az, hogy mindig anyós panaszkodott arra, hogy biztosan használt ajándékot kap a rokonoktól.
2020. jan. 3. 01:57
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Igaz nem karácsonyi eset,de hasonló velem is történt. Esküvők végeztével nagyon sok étel megmaradt. Mondtuk mindenkinek,hogy nyugodtan pakolják belőle. Két nappal később férjem rokonai meghívták bennünket falunapi bulira. Szerintetek mi volt az ebéd,és a desszert náluk? Igen,az amit az esküvőnkről napokkal előtte elvittek.🙄
2020. jan. 3. 02:09
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Nekem idén elfelejtettek ajándékot venni, közben meg a két öcsém kapott.
2020. jan. 3. 10:38
 15/27 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem válallhatatlan inkább szerencsétlen sztorijaim vannak. Pl valami ajándékozós dolog előtt néném meggyújt egy füstölőt, kérdezi szeretem-e? Hát nem igazán. És az illatos gyertyát? Hát azt sem. Szegény pont azt vett nekem ajándékba. De az ilyen puhatolózásokba mindig belefutok pedig megtanulhattam volna már mindenre igent mondani :D
2020. jan. 3. 10:49
 16/27 anonim ***** válasza:
97%
25 éves koromban meghalt mamàm,onnantól fogva minden szüli,nevnap es karácsonyra kaptam tatàmtol mamám ruháibol..bugyik,melltartok..azok az élére vasalt nadràgok,vàlltöméses kosztümök.Ha nem akartam elfogadni,megvolt sértődve.Mindig számon kérte miért nem hordom.Másik mamáméktol amíg minden lány unokatesom arany ékszereket kaptak (ott volt pénz bőven ) addig en kaptam 2 üveg meggy befőtett.Sose fogom elfelejteni!
2020. jan. 3. 11:05
 17/27 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk dedmamam volt ilyen szörnyű ajándékozó. Tesóm, apám kapta a tízezrest ajándékba anyám meg egy csomag kávét. De én is sokszor kaptam a levetett ruháit. 72 év korkülönbseg van köztünk. Úgy ahogy volt ment az összes holmi a kukába. De sűrűn hozott apámnak ezer éves borokat is amiket levett a polcról. Egyszer vittünk neki csokit ajándékba mire visszaadta anyámnak mondván hogy úgyis nemsokára lesz a szülinapja.

De exem csaladjan is ki voltam akadva. Náluk az volt a szokás hogy mindenki mindenkinek minden alkalomra egy tusfurdo spray parfüm kombot vagy ezeknek a variációit adta a másiknak egy kis ajándék szatyorba. Vagy a megjobb mikor ilyen előre osszecsomagolt valamit levettek a tescoban a polcról. Senki nem ismerte annyira a másikat hogy tudja mire vágyik de nem is érdekelte őket, csak így fent tartották a látszatot hogy ők ajandekoznak. És az exemnek kb 50 tusfurdoje volt. Szerintem ennél az is jobb ha nem kap semmit az ember.

2020. jan. 3. 12:57
 18/27 anonim ***** válasza:
93%

Idén szerencsére annyira nem - mondjuk kaptam anyukámtól egy olyan felsőt, amiről szerintem tudhatná, hogy nem a stílusom, mert amikor együtt vásárlunk, is az összes ilyen cuccra mondtam neki, hogy nem tetszenek, mert túl csicsásak.

Régebben voltak azért érdekes dolgok, sokfelől

- osztálykarácsony bestof: félig leesett fejű plüssállat, koszos plüssállat, 1 db sima Dove tusfürdő (az oké, ha rokonnak olyat veszek, amiről tudom, hogy használja... és nem is vagyok büdös, szóval...)

- szüleimtől kb. 13 éves koromig mindig ilyen készségfejlesztő dolgok... azért kitűnő tanulóként sokszor sértő volt, meg azért 12-13 éves koromban már szerettem volna divatosabb holmikat, parfümöt, ilyesmiket, nem a 23. szótárat meg matekpéldás könyveket

- magazinhoz kapott, használhatatlan hajgumik (ja, és nagyanyám, akitől kaptam, még azt is hazudta, hogy úgy vette nekem, pedig látszott a perforáción a magazin logója, és ott volt az asztalon a magazin is :D)

- 20 éves koromban ilyen kínais-bazári nagyon gagyi csicsás, 12 éveseknek való nyaklánc

- kávés csoki, amikor tudhatta volna az illető, hogy utálom a kávét

- lejárt bonbon

Exem meg kapott elázott kispárnát, hiányos könyvet, fiúként kislány farmert.

2020. jan. 3. 14:31
 19/27 anonim válasza:
94%
Egyszer fél kg banánt kaptam egy tescós szatyorba. Mondanom se kell, nem szeretem a banánt...
2020. jan. 3. 19:48
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
34 éves nő vagyok, az anyósomtól rózsaszín üvegcsés Hannah Montanás parfümöt és 10 000 forintot kaptam. 2 nappal karácsony után felhívott, nem adnék-e neki 10 000 forintot, mert elfogyott a pénze...
2020. jan. 3. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!