Valaki kapott lehordott vállalhatatlan ajándékot karácsonykor a rokonságtól?
Tesómtól egy olyan tárgyat amit én adtam neki ajándékba évekkel ezelőtt. Annyira spúr, hogy inkább mindent elajándékoz, minthogy vegyen vmi érdekes dolgot.
Ja és még régebben pár ezer forintot nyomott a kezembe, ha elköltöttem azonnal mondjam meg mire, hülyeségre ne.
Nálunk dedmamam volt ilyen szörnyű ajándékozó. Tesóm, apám kapta a tízezrest ajándékba anyám meg egy csomag kávét. De én is sokszor kaptam a levetett ruháit. 72 év korkülönbseg van köztünk. Úgy ahogy volt ment az összes holmi a kukába. De sűrűn hozott apámnak ezer éves borokat is amiket levett a polcról. Egyszer vittünk neki csokit ajándékba mire visszaadta anyámnak mondván hogy úgyis nemsokára lesz a szülinapja.
De exem csaladjan is ki voltam akadva. Náluk az volt a szokás hogy mindenki mindenkinek minden alkalomra egy tusfurdo spray parfüm kombot vagy ezeknek a variációit adta a másiknak egy kis ajándék szatyorba. Vagy a megjobb mikor ilyen előre osszecsomagolt valamit levettek a tescoban a polcról. Senki nem ismerte annyira a másikat hogy tudja mire vágyik de nem is érdekelte őket, csak így fent tartották a látszatot hogy ők ajandekoznak. És az exemnek kb 50 tusfurdoje volt. Szerintem ennél az is jobb ha nem kap semmit az ember.
Idén szerencsére annyira nem - mondjuk kaptam anyukámtól egy olyan felsőt, amiről szerintem tudhatná, hogy nem a stílusom, mert amikor együtt vásárlunk, is az összes ilyen cuccra mondtam neki, hogy nem tetszenek, mert túl csicsásak.
Régebben voltak azért érdekes dolgok, sokfelől
- osztálykarácsony bestof: félig leesett fejű plüssállat, koszos plüssállat, 1 db sima Dove tusfürdő (az oké, ha rokonnak olyat veszek, amiről tudom, hogy használja... és nem is vagyok büdös, szóval...)
- szüleimtől kb. 13 éves koromig mindig ilyen készségfejlesztő dolgok... azért kitűnő tanulóként sokszor sértő volt, meg azért 12-13 éves koromban már szerettem volna divatosabb holmikat, parfümöt, ilyesmiket, nem a 23. szótárat meg matekpéldás könyveket
- magazinhoz kapott, használhatatlan hajgumik (ja, és nagyanyám, akitől kaptam, még azt is hazudta, hogy úgy vette nekem, pedig látszott a perforáción a magazin logója, és ott volt az asztalon a magazin is :D)
- 20 éves koromban ilyen kínais-bazári nagyon gagyi csicsás, 12 éveseknek való nyaklánc
- kávés csoki, amikor tudhatta volna az illető, hogy utálom a kávét
- lejárt bonbon
Exem meg kapott elázott kispárnát, hiányos könyvet, fiúként kislány farmert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!