Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, minket mindenki...

Mit csináljak, minket mindenki csak kihasznál? Miért csak addig vagyok jó még adok? Nagyon rosszul esik! Igazából nem is tanács kellenne.

Figyelt kérdés

...csak tudni szeretném másnak is volt-e már ilyen rossz tapasztalata.Volt egy barátnőm,de mióta nem tudok neki pénzt,cigit adni át sem jön.

11évig járt ide a szomszéd lánya etettem itattam jött velünk mindenfele.Most már nagy és kikérte magának,hogy a fiam még barátkozni akar vele.Úgy beszélt vele mint a kutyával.Fiam 11 éves,a csaj 13.El akartam kérni a fényképezőjét kölcsön még engem is leordított.Szóval mindenkinek csak addig vagyok/vagyunk jók még adunk!

Valaki volt már így?Mit csinált?

2010. júl. 20. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon jó voltam, amíg dohányoztam, de miután leszoktam...
2010. júl. 21. 09:15
 12/14 A kérdező kommentje:

7:56-os!Soha nem mentek át az enyéim,mert a szülők nem olyanok(apja alkoholista)

9:06-os:te,hogy tudtad feldolgozni,hogy a kihasználás után le se sz......?Nekem nagyon rosszul esik.

2010. júl. 21. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy rossz, én is így jártam korábban már számtalanszor. Azóta nem nagyon járunk össze senkivel. Nekünk mindenünk megvan, senki segítségére nem szorulunk, bár tényleg jó lenne néha beszélgetni valakivel. Egy kávéra összeülni egymásnál vagy néha sétálni együtt. De sajnos annyira sok a rossz tapasztalatom, hogy már inkább nem is keresgélek. Eleve nehezebb helyzetben is vagyok a keresgélésnél, mivel az átlagnál fiatalabb anyuka vagyok (22 évesen szültem), ráadásul kb. 16-17 évesnek nézek ki még most is. Ugyanakkor már régen nem olyan dolgok érdekelnek mint egy átlag huszonévest, sőt sok harmincasnál is komolyabb vagyok. :-( Az elején nagyon zavartak a hátam mögött összesúgó anyukák, de már megszoktam. Jól megvagyunk a férjemmel és a kisfiunkkal, tulajdonképpen hármasban is jól el lehet lenni.
2010. júl. 22. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Abban igaza van az egyik előzőnek, hogy az egyoldalú kapcsolat nem kapcsolat. De a határokat NEKED kell meghúzni.

De én azt gondolom, ha te mindenkinek jó szívvel adsz, gyereknek, hajléktalannak, az valahonnan visszajön. Nem tőlük, de lehet, kerülsz olyan helyzetbe, amikor onnan kapsz segítséget, ahonnan nem is várnád.

2010. júl. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!