Mit csináljak, minket mindenki csak kihasznál? Miért csak addig vagyok jó még adok? Nagyon rosszul esik! Igazából nem is tanács kellenne.
...csak tudni szeretném másnak is volt-e már ilyen rossz tapasztalata.Volt egy barátnőm,de mióta nem tudok neki pénzt,cigit adni át sem jön.
11évig járt ide a szomszéd lánya etettem itattam jött velünk mindenfele.Most már nagy és kikérte magának,hogy a fiam még barátkozni akar vele.Úgy beszélt vele mint a kutyával.Fiam 11 éves,a csaj 13.El akartam kérni a fényképezőjét kölcsön még engem is leordított.Szóval mindenkinek csak addig vagyok/vagyunk jók még adunk!
Valaki volt már így?Mit csinált?
7:56-os!Soha nem mentek át az enyéim,mert a szülők nem olyanok(apja alkoholista)
9:06-os:te,hogy tudtad feldolgozni,hogy a kihasználás után le se sz......?Nekem nagyon rosszul esik.
Abban igaza van az egyik előzőnek, hogy az egyoldalú kapcsolat nem kapcsolat. De a határokat NEKED kell meghúzni.
De én azt gondolom, ha te mindenkinek jó szívvel adsz, gyereknek, hajléktalannak, az valahonnan visszajön. Nem tőlük, de lehet, kerülsz olyan helyzetbe, amikor onnan kapsz segítséget, ahonnan nem is várnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!