Van olyan keresztnev, amivel ki lehet kergetni titeket a vilagbol?
Az összes magyarosított sztárnév!
Azonkívül:
Niki (nem tudom, de a Nikitől és a Nikolettától kiráz a hideg, annyira közönséges és csúnya név!)
Gyöngyvér, Zsuzsa, Erzsébet, Vanda, Margit, Edit, Teréz...blááááh
Taksony, Béla, József, László, Ödön, Gergőőőő, Kázmér, Kálmán!
Adrienn.egy undorító volt barátnő jut óla eszembe.
amcsi nevek magyarosítva.több nem jut eszembe
Azok a nevek, amik mostanában még a csapból is folynak: Anna, Hanna, Lili, Zsófia stb.
A gyagya hangzású nevek: Emerencia, Benigna, Grizeldisz, Ifigénia, Itala stb.
Azok a nevek, amelyekről nem lehet eldönteni, milyen nemű a viselője: Atala, Bonaventúra, Fulvia, Hedda, Konkordia stb.
Az olyan nevek, amik köznévből lettek keresztnevek: Galamb, Begónia, Mályva, Áldáska, Bársony stb.
Az olyan női nevek, amelyeket csak egy-két betű választja el a férfi megfelelőjétől: Benjamina, Bernarda, Leonarda, Amadea, Adriána stb.
Az olyan nevek, amik egy gyógyszeré is lehetnének: Polixénia, Eudoxia, Oxána stb.
A külföldi nevek fonetikus változata: Eszmeralda, Alexia, Lolita, Manuela stb.
21:02-es vagyok (ha ezalatt írt más is, az első)
Az Oráliát lehet, hogy kihagytam. Meg a Klotildot, a Taksonyt, a Töhötömöt...
Elnézést minden Gábortól, de ha én meghallom ezt a nevet, vagy becézéseit, akkor megőrülök. Pedig egyik csoporttársam is Gábor, és baromi jófej, nagyon csípem, de ez a név...
Ezen kívül még a Györk név az, ami nagyon unszimpatikus, mondjuk ilyen nevűt nem ismerek.
Most divatos gyümölcsös női nevek (Málna, Szeder...)
Nagyon eröltetettek és kutyanév hangzásúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!