Hogy mondjam ennél érthetőbben meg neki, hogy a fehér cuccaim ne mossa össze a szürke vagy barna ruhákkal?
Elmondtad többször is, nem értette meg. Megoldás: gyűjtsétek a szobában a szennyest. Nem hiszem, hogy egy kisebb doboz/"tárolóedény nem fér el. Vagy vedd észre hamarabb te, hogy mosni kell.
Egyébként én nem bírnám elviselni, ha anyósom (vagy akár a saját anyám mosná a fehérneműimet)".
Miért akkora szám a szobában gyűjteni a szennyest? Nálunk meg a fürdőben nincs neki hely, mégse putriban élünk.
Ha nem lehet beszélni az anyóssal gyüjtsd máshova a szennyest akármennyi hely van. A semmin problémázol
Pfff. Mi saját lakásban élünk, bejárónő van de még neki sem engedem, hogy a ruháimat mossa.
Szedd már össze magad, ha a szép szó nem segít, igenis legyen a szobátokban szennyes.
Legyen két szennyestartó, vagy a színeseknek és a fehéreknek külöm, vagy az anyós meg a ti cuccaitoknak külön.
Meg legyen otthon színfogó kendő
Szerintem direkt csinálja... Amikor párom szüleinél aludtunk egy hetet vidéken, esküvőre ment a család, előkészületeknél segítettünk.
Az anyós fogta a ruháimat, nem, nem a szennyesben lévőket (mivel egy heti ruhát nem is raktam volna oda neki, vittem magammal haza) és az esküvőre szánt szürkés zöld alkalmi ruhámat "véletlenül" leöntötte valami fehérítővel. VÉLETLENÜL értitek :)
Azóta nem beszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!