Az a helyzet hogy egyszer mar külön mentek, de nekem iszonyat nehezen, de sikerült oket ujra ossze hoznom. Az elejen szuper volt minden, viszont mar megint kezdodik ugyanaz mint régen. Anyukam állandóan a telefont nyomkodja, ezaltal nem beszel az apukammal, ezen megint ossze vesztek.. Anyukam apumrol panaszkodik apukam meg anyumrol.. Annyira elegem van már ebből az egészből, karácsony napján is sikerult ossze veszniuk. Ettol többet mar nem tudok csinálni, viszont azt sem szeretném hogy megint szet költözés legyen a vege, mert az nagyon rossz volt és folyamatosan szomorú voltam. Kerlek segítsetek hogy mit lehetne tenni, es ne írjátok hogy reménytelen, mert semmi nem reménytelen
Mit nem adtam volna érte, ha elválnak a szüleim. De ők inkább 30 éve ölik egymást.
Egy gyereknek nyugodt, boldog szülők kellenek. Nem idegbetegek.
2019. dec. 26. 17:29
14/22 A kérdező kommentje:
#13 Egy szó nem volt arról hogy idegbetegek😂😂
2019. dec. 26. 19:41
15/22 anonim válasza:
Gondolod, zsenikém, hogy az állandó veszekedés ápolja a lelküket?
2019. dec. 26. 20:14
16/22 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de nagyon gyerek lehetsz még, a gondolkodásod legalábbis.
Páromnak huszon éves lánya van. 10 éve válltak el a feleségével, azóta volt egy hosszabb kapcsolata, velem 2 éve van együtt. Épp most karácsonykor vallotta be nekem a lánya, hogy nagyon örül hogy velem van párom, mert se az anyja ( párom exfelesége) mellett, se az utána lévő párkapcsolatában nem látta boldognak az apját. De most mellettem igazán annak látja.
Szóval hidd el, sokkal jobb ha nem lesznek együtt. Vagy te az állandó veszekedésben akarsz élni? Azt akarod hogy mindkét szülőd boldogtalan legyen? Nem akarod őket nyugodtan, kiegyensúlyozottnak, boldognak látni?
2019. dec. 27. 08:23
17/22 A kérdező kommentje:
#16 De, persze jo lenne őket boldognak latni, de megorulnek ha apukám más novel lenne, anyukám meg mas ferfival. Nem tudom, en nagyon a szüleimhez vagyok nőve es egyutt szeretem oket latni. Egyébként most ugy nez ki, hogy minden rendben van. De persze majd ha en is huszoneves leszek, másképp fogom latni a helyzetet 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!