Karácsonyra ajándék egyik félnek?
"Van még valaki,aki a szeretetre gondol ilyenkor? Nem arra, hogy ő mit kapott, én mit kaptam?"
Ez azért nem "ő mit kapott, én mit kaptam" kérdés. Nyilván a kérdező készült, főzött sütött (nyilván a férje is segített, de ne legyünk álszentek, többnyire a nő rendezi ezeket a dolgokat). Nálunk a főzést sütést én csinálom, a legnagyobb örömmel, mert szeretem csinálni nagyon. De azért ha már vendég jön (mert a párunk külön élő felnőtt gyereke az vendég), akkor azért illene a háziasszonynak is adni valami jelképes dolgot, pl. egy doboz bonbon vagy egy táblacsoki vagy egy krémlikőr erejéig. Ez, amit a Kérdező leírt, merő bunkóság a férj fia részéről. Én nem is készülnék nekik jövőre. És ez nem arról szól, hogy kap-e 1-2 ezer forintért egy doboz csokit, hanem elvi kérdés. Ha valahova zabálni megyünk, a ház asszonyát nem nézzük levegőnek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!