Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két tűz között? Kinek van igaza?

Két tűz között? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A párom tesojaek elváltak 7 év után, mert a sógoromról kiderült, h x évig csalta egy nővel a feleseget és végül a szeretőt választotta.Azota lett 2 gyerekük, meg is házasodtak. Az ex sogornomnek rosszul esik , h mi jarunk a volt férjéhez és a gyerekekhez, mikor az első pillanattól megmondtuk, h mi nem akarunk ebbe beleszólni bele folyni .Hozza is ugyanúgy megyünk a gyerek miatt, és normálisan próbáljuk hárítani ha róluk beszél.Utobbi időben nem beszél velünk, nem igazan akarja a gyereket sem h látogassuk, mint megtudtuk mástól neki rosszul esik , h mi nem kiabálunk kígyót békát az exere és nem is kellene oda járnunk.Ugyanezt csinálja a párom családjával is anyósékkal, ők is utalva lettek mert elfogadják az új nőt és a gyerekeket.Mi ilyenkor a helyes döntés? Mi úgy érezzük, h nekünk semmi közünk utálkozni, a párom tesója felett.Ugyanugy szeretjük az ő gyereket is és az ex sógornőm gyereket is.
2019. dec. 13. 12:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én sokszor hívtam közös programra, sőt csak őt hívtam. De akkor is a másik nő szapulása volt nála a téma amire én nem akarok reagálni mivel engem nem bántott a másik sógornőm gusztustalannak éreznem , h a számra vegyem .Amire látom, h nem tetszik az előző sogornomnek mert azt gondolja védem, és sokszor elmondtam h nem akarok én ebbe a dologba bele mászni.
2019. dec. 13. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
39%

Hiába mondod, hogy óóó ennyi év után, az max neked tűnik soknak. Ő minden egyes nap szembesül vele, hogy otthagyták a szarban egyedül két kisgyerekkel, miközben apuka éli világát. Az sem könnyít a dolgon, hogy éveken keresztül hülyére vették.

Amúgy meg én biztos nem tudnék okádás nélkül a keblemre ölelni egy ribit aki egy családos ember szeretője, de hát nem vagyunk egyformák. Ez pont nem az az eset, amikor a szeretőt is hülyére veszi a pasi, pontosan tudta a csaj, hogy mit csinál.

2019. dec. 13. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
12.-nek igaza van.És ha te járnál így kérdező?
2019. dec. 13. 17:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Ooo 2 gyerek van az új pártól. 1 az extol. Ha így járnék akkor nem lenne jogom , h a sógorom családját arra biztassam h utaljanak egy olyan embert aki szerelmes lett egy emberbe és viszont.En más gondolkodású vagyok ha egyszer nem megy nem kell erőltetni, ők már mentek külön egy másik nő miatt aztán kibékültek a gyerek miatt és utána jött ez a nő. Szóval volt előtte megcsalás már, abszolút nem illetek össze a sógorommal mindig a vita ment, én a helyében inkább örülnek h vegem
2019. dec. 13. 18:33
 15/15 A kérdező kommentje:
A másik h ettől neki mert jobb? Ha mi nem nyitnánk rá az ajtót a sógoromra? Neki másképp jön fel a nap? Ha az anyósomék nem szeretnék a másik 2 unokát? Akkor attól jobban kelne feküdne? Nem értem.....
2019. dec. 13. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!