Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha talalkoznatok egy olyan...

Ha talalkoznatok egy olyan emberrel, akit belso tulajdonsagai alapjan akar parotoknak is el tudnatok kepzelni, lemondanatok rola kulso fogyatekossaga miatt?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy mondjuk, van egy kedves, helyes ferfi vagy no, de santa, egy karu vagy akar toloszekes, belsore epp olyan, ahogy megalmodtatok az igazit. Mit tennetek? Oszinte valaszokat kernek.
2010. júl. 19. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs eltorzulva. Pl. egyszer láttam egy szegény férfit, akinek öklöm nagyságú kinövés volt az arcán. Na őt nem. Vak, látássérült jöhetne (ha nem olyan típusú vak, akinek fehér az egész szeme, mert attól a látványtól iszonyodom, nem tehetek róla). Süket, süketnéma is jöhet, mert a jelbeszédet meg lehet tanulni, bár nem tudom, hogy vele hogy ismerkednék össze, hiszen beszélgetni ugye nem tudunk, amikor én még nem ismerem a jelbeszédet. Mozgássérült is jöhet, bár ha mindig tolószékben van, az necces, ahhoz már tényleg nagyon nagy szerelem kell. Féllábú, félkarú, hát... elég riasztó lenne, már csak a látvány miatt is. Szerintem féllábúval, félkarúval nem jönnék össze. Persze ha a férjemnek lenne balesete, és úgy lenne félkarú, féllábú, akkor semmiképp nem hagynám ott. Meg az is fontos, hogy ne állandóan a betegségéről beszéljen, és ne sajnáltassa magát nonstop (egy kicsit persze lehet), mert azt idegileg nem bírnám hosszú távon, hiszen nem én tehetek a fogyatékosságáról.
2010. júl. 20. 08:03
 12/15 anonim ***** válasza:

A testi fogyatékosság miatt a lelke is torzul bocs, szerintem ez lehetetlen.

Kiegyensúlyozott lélek nincs ép test nélkül.

2010. júl. 20. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Én beteg vagyok, pikkelysömör, és kikérem magamnak, nem torz a lelkem! Pedig lehetne, hisz, ha nem vagyok tünetmentes, akkor az EGÉSZ testem tele van sok, kicsi-nagy vörös, gusztustalanul hámló foltokkal! (és van párom több, mint 4 éve)

5 éve vagyok ilyen beteg, néha megvisel, de a kevés depresszión kívül nincs egyéb jele, hogy bajom lenne!

Szerintem összejönnék egy beteg emberrel, ha kellően ellensúlyozza a belső érték, és a külső. Könnyű leírni, persze, de soha nem mondom, hogy soha!

20/L

2010. júl. 20. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
De látod, te is depressziós vagy...
2010. júl. 20. 09:11
 15/15 A kérdező kommentje:
08:22: anyosomnak is kijott 3 eve a pikkelysomor es azota teljesen tunetmentes, mert megvaltoztatta az egesz eletet. Depresszionak nyoma sincs. A pikkelysomort elsosorban a stresszes eletmod okozza es a helytelen taplalkozasnak is lehet koze hozza. Azt mutatja a tested, hogy "Lassits! Kevesebbet birok csak!". Szoval arra lenne szukseged, hogy megszabadulj a stressztol.
2010. júl. 20. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!