Miért érzem magam annyira egyedül, amikor boldog is lehetnék?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon kiosztott a sors fiatalkoromban, sok fájdalom ért.A nagyi nevelt, pedig volt anyám, csak minden fontosabb volt neki, mint én.De a nagyi nagyon szeretett, mindent megadott nekem.Mégis, az első alkalommal, -16 évesen- teherbe estem.Nagyi már akkor is idős volt, anyámtól kértem tanácsot.A fiam apja is szerette volna, ha megtartjuk, és anya is azt mondta, hogy segít amiben tud.Gyönyörű fiút szültem, de az örömünket beányékolta anya halála.Amit örököltem, abból házat vettünk a párommal, ma is abban élünk, szépen felújítottuk, nekem gyönyörű.5 éve a nagyi is itt hagyott minket sajnos, a párom szülei sem élnek már.Szóval, van házunk, kocsink, állásunk, csak rokonunk nincsen.A fiam 16 éves, de soha sem volt nagyija, és rajtunk kívül végül is senkije sincs.Néha olyan jó lenne egy testvér vagy valaki, egy szomszéd, vagy barátnő mégsem olyan.Mit tehetnék?2010. júl. 19. 18:38
11/11 anonim válasza:
Meg kell tanulnotok azonosulni, hogy most csak ti vagytok, és neki pedig olyanok vagytok ti mint neked a mamád volt. Lehet hogy ő örülne ha lenne mamája, de nem tudja hogy milyen volt amikor még volt, tehát nem fáj hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!