Nászútra magunkal vigyük a picit (kb 1.5éves) vagy othon maradjon?
Figyelt kérdés
Jövőre tervezzük de nemtudom milegyen vele. Anyuék tudnának rá vigyázni s jó volna kikapcsolódni de ragaszkodom is hozzá nagyon.2010. júl. 19. 16:23
1/7 anonim válasza:
szerintem akkor már nagyobb lesz, vigyázzon rá az anyukád, ha vállalja. a nászút csak kettőtökről szól, és szerencsés esetben csak egyszer van az ember életében.
(egyébként:
magunkkal,otthon...)
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem vigyétek mert akkor nem tudtok kikapcsolódni. Addigra meg már ha jövőre tervezitek lesz 2 éves is és akkor állandóan rohangálni fog meg szaladgálhatsz utána stb Szerintem a férjed sem örülne neki mert ugye akkor még lehet sexelni sem tudnátok egy jót ha a kicsi ott van. (Pl. éjszaka elkezd sírni mert jön a foga vagy valami)
3/7 A kérdező kommentje:
Ahh igen, nagyon kis pityegős fiú. Már az 5dik foga jön s szegénykém anyás nagyon.
2010. júl. 19. 16:43
4/7 anonim válasza:
ha viszitek, az márnem nászút.
ő úgyse emlékezne a szép helyekre ahol jártatok... ha nagyon anyás, akkor meg vidd társaságba, szoktasd emberekhez stb...
5/7 anonim válasza:
én nem hagynám otthon, nagyon kicsi még
6/7 anonim válasza:
Nem vinném magammal, viszont lehet eltolnám azt a nászutat fél évvel mert tényleg nagyon kicsi.
7/7 anonim válasza:
Akkor már több mint két éves lesz, nyugodtan otthon maradhat a mamival. Ha viszitek az már nem nászút. Ráadásul egy ekkora gyereknek nyűg a hosszú repülő vagy autó út, rossz lesz az átállás, mire beállnak jöhettek haza áhh, inkább maradjon. Nem is nagyon egészséges, ha több mint kétévesen csak veled van el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!