Kivel menjek utazni?
17 éves vagyok, nagyon szeretek utazni, de még nem engednek el egyedül. Elhataroztam hogy karácsonyra valakinek egy Bázelbe szóló utat adok ajándékba. ( Suli mellett dolgozom)
Viszont nem tudok eldönteni kinek kéne adni.
Apukámmal elég sokat mentem már üdülni, vele élek, és nagyon jól megvagyunk az azonos érdeklődési kör miatt
Anyukámmal heti 2-3 alkalommal találkozom, vele is nagykn jó a kapcsolatunk, neki kevesebb pénze van ritkábban jár nyaralni
Noveremmel egészen egyedi a viszonyunk, nagyon jó testvérek vagyunk, de amikor egy éve felvetettem ennek a lehetőségét elzárkózott előle. (Bár szerintem azért örülne neki)
Persze, mindettől független én is inkább lebeszélném előtte. Azért ez nem olyan mint egy "vettem két jegyet az xy filmre", szóval érdemes lenne jobban átgondolni és megszervezeni az egészet.
A kérdésre válaszolva, én is inkább az anyukára szavaznék - biztos, hogy jól esne neki.
A nővéreddel semmiképp, világosan megmondta, hogy nem akarja!
Apukád és anyukád közül válaszd azt, akivel jobban érzed magad egy utazás alkalmával.
Tehát belevalóbb, rugalmasabb, többet tud gyalogolni, ugyanazok a programok érdeklik.
Ha ezek után apukádat választod, akkor anyukádnak vehetsz évközben a szülinapjára egy wellness hétvégét, 3-4 naposat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!