Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lephetném meg a férjemet...

Mivel lephetném meg a férjemet 24. születésnapján, amit lakásban meg lehet valósítani?

Figyelt kérdés
Mielött még bárki azt gondolná, hogy lusta disznó vagyok és azért nem megyek el sehova, szó sincs erröl. Jelenleg 32 hetes veszélyeztetett terhes vagyok és igazából fel sem kelhetek, de édesanyámmal kitaláltuk, hogy ö segít mindenben csak találjam ki, hogy mi legyen az a meglepetés. A tárgyi ajándék már megvan. Meglepinek elöször egy erotikus éjszakára gondoltam valami szexi fehérnemüben, de aztán eszembe jutott, hogy nem élhetünk már nemi életet :( Esetleg ha van valami jó ötletetek, nagyon örülnék neki:)
2010. júl. 18. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem én addig nem gratulálgatok itt senkinek, amíg nem vagyok aranyos bíííííííí :)
2010. júl. 18. 23:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Hm igazad lehet,szerintem aranyos vagy:D

A kérdező lehet már csak holnap ír,pihennie kell.

De biztos Ő is arinak talál:))))))))

2010. júl. 18. 23:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Psszzzz már lehet ünnepelnek ;)
2010. júl. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!