Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is mondják ezt?

Másnak is mondják ezt?

Figyelt kérdés

Másnak is mondják ezt a dzukri6/nagyszülei, ha el szeretné menni otthonról(saját programra), hogy miért mész el, esik az eső?

Nekem most nagymamám mondja, hogy miért nem lehet itthon maradni, meg fogok ázni, miért kell menni ha esik az eső?

2019. nov. 20. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Nekem 13-14 évesen mondták, ezért nem engedtek el a pár utcával odébb lakó barátnőmhöz a szülinapjára (semmi házibuli, szülei is ott voltak) meg nem mehettem el az új osztályom találkozójára sem...A mai napig ègő az egész, nem is mertem már akkor sem elmondani, hogy azért nem mehetek, mert esik az eső. Szerintem beteges ilyen szinten félteni egy tinit.
2019. nov. 20. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
Nagyanyám 200 km-rel odébbról is felhív hogy "azt mondja a híradó, hgy esik az eső, nálatok esik? nehogy kimenj ilyen időben, mindenhol balesetek vannak, öltözz fel normálisan". Ilyenkor általában 10 percig csak bámulok magam elé, és oda se figyelek, csak "aha, uhum, oké". :D
2019. nov. 20. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
És mit gondol, majd később dolgozni se fogsz menni azért mert esik az eső?
2019. nov. 20. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
27%

Pont azt akartam írni én is, hogy ha munkába kellene menned, akkor is azt mondanák, hogy maradj itthon, mert esik az eső? Nem hinném. Nagymamád már elég sokmindent átélhetett, pontosan tudja, hogy semmi bajod nem lesz egy kis esőtől.

Nem. Nekem nem szokták mondani. Se szülő, se nagymama.

2019. nov. 20. 18:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Én is ezt mondtam neki.

Azt mondja, az egész más, ha dolgozni megyek, mert az kötelező ugye, de hogy nem muszáj esőben elmenni itthonról, ha nem muszáj és hogy csak félt minket.

Illetve nénjémnek is szokta mondani (pedig ő már lassan nyugdíjas, aki nem mellesleg a lánya, hogy képes voltál ilyen esőben jönni? Amúgy vittem esernyőt és nem is esett annyira :)

2019. nov. 20. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.