Adnád ezeket a neveket a lányodnak?
Figyelt kérdés
Balzsam, Beatricse, Bazilia, Blazsena, Delani, Delfina,Elda, Edda, Dzsamilla,Dzsenet, Emerika, Főbe, Innocencia ( olyan mintha inpotencia lenne :D) Penelopé, Peggi, Szavanna, Szixtin,
Ja, és nem gépeltem el semmit :D
2010. júl. 18. 17:04
22/38 A kérdező kommentje:
Dejó annak akit lehet Liának becézni :D én Eliza vagyok abból sajnos sehogy sem jön ki a Lia :S:D
2010. júl. 18. 17:25
23/38 anonim válasza:
Penelopé szép név, Emerika is tetszik, Beatricsét nem adnám, de nem olyan rossz. Hú, a Balzsam iszonyú. A Szavannát névként még nem hallottam, de ez se rossz. A Főbe olyan fura. Blazsena az cigányos. Delani még egész elmegy, de csak a Melanie név miatt. Na, a többiről nem mondok semmit.
26/38 anonim válasza:
Sokat számít a leendőbeli apa vezetékneve, de ha ezt nem vesszük számításba, akkor ezek a nevek tetszenek:
Blazsena, Innocencia, Penelopé.
27/38 anonim válasza:
A Penelopé szép név a Delani meg érdekes, nekem az is a tetszik. A többi viszont egyáltalán nem.
28/38 anonim válasza:
Ismerősőm gyereke Zizi,és folyton csúfolják,meg nevetnek rajta,nem tudom ha felnő állásinterjún mi lesz Zizi vagy Zizi?
29/38 anonim válasza:
Én hallottam olyat, hogy egy lányt Kazettának hívnak... szegény.
Nekem a Szixtin tetszik innen, de kitartok a Flóra és a Vivien mellett :)
Különben ez mind női név?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!