Mit csináljak ha csak a családom szeret?
Hiába volt már párkapcsolatom, az is rövid ideig tartott, szakítottak velem, és úgy érzem csak kihasználtak. Pedig én is vágynék egy olyan kapcsolatra, aminek összeköltözés, házasság, gyerek lesz a vége. De úgy látszik ez reménytelen számomra a szerencsétlenségem miatt. Sokszor azt látom más huszonéveseknek jobban sikerül az életük, még azoknak is akik az iskolában bántottak vagy akár az exeimnek. Az utolsó exem is már egy másik nő mellett megtalálta a boldogságot. A Facebookon is sokkal népszerűbb, mint velem, mert több liket kapnak, mint velem mikor együtt volt.
Akik az iskolában kigúnyoltak nekik is jobb életük lett: nem maradtak egyedül, mint én, van egy szerető párjuk, férjük, gyerekük. Továbbá mivel ők népszerűek voltak mindig is, ők is sok liket kapnak.
Sokszor így elgondolkodom magamban, hogy miért is lennék jó bármiben, amikor én egyedül vagyok.
Hülye vagy! Kabd össze magad!
Merre laksz? Ha gondolod beszélgethetünk.?
N27
Az a helyzet, hogy a családod NEM szeret (vagy nem elég jól), ezt te csak hiszed. Bármilyen kemény is ezt kimondani, a jövőd érdekében jobb volna, ha keresnél egy pszichológust, most azonnal. Te összekevered a családi meleg almot és "összetartást" azzal, amit nemigen tapaszthattál meg: a valódi szerettel.
A valódi szeretet nem összezár, összeláncol, hanem megtart és elenged. Ha a családodban olyan nagy szeretet volna, mint amit te hiszel - rosszul -, akkor a Világban is sikeres volnál, és nem volna komoly önbizalom-problémád és még komolyabb párkapcsolati és társas-kapcsolati gondjaid.
Attól tartok, a te kedves édesanyád is erősen birtokló ember, aki szeret szeretetnek CÍMKÉZNI olyan érzelmeket, amik köszönőviszonyban sem állnak a valódi szeretettel.
Keress meg egy szakembert, aki tud neked segíteni, amíg nem késő.
Nos, örülj, hogy legalább a családod szeret.
Engem is cseszegettek, hol a suliban, hol otthon és szerencsére a szakító ok se a Facebook volt, mostani párom fent sincs Facebookon. Szóval fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!