Ritkán láttam eddig olyat, hogy az fiú kopaszodik az apja meg nem. Ti Láttatok ilyet? 444.hu/2019/09/10/bolsonaro-fia-fegyverrel-latogatta-meg-az- apjat-a-korhazban
2019. szept. 11. 21:18
1/15 anonim válasza:
Igen. Megesik, hogy ezeket a dolgokat valaki az anyja ágáról örökli.
2/15 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálunk is!
Apámnak több haja van mint nekem!
3/15 anonim válasza:
Bizonyos mérgezėsek nyomelem vízhiány belső szervi zavarok barkinél okozhatják .
4/15 anonim válasza:
Az, persze, vízhiány. Mi ez, fa, hogy nem kap vizet és lehullik a lombkoronája?
5/15 anonim válasza:
Nekem van olyan férfi ismerősöm, ahol az apai ág kopaszodik, az anyai meg őszül elég korán. Ő mindkettőt örökölte. Na bumm...
6/15 anonim válasza:
A kpaszodas X kromoszomahoz kotott
Igy a nok adjak tovabb a fiaiknak 😁
7/15 anonim válasza:
Így van hatos ;)
Ha egész pontosak akarunk lenni, általában a gyermek úgy fog kopaszodni, ahogy az anyai nagyapja.
8/15 anonim válasza:
Azért a genetika nem ilyen egyszerű és az sem igaz, hogy minden fajta kopaszodás az x kromoszómához kötött (csak bizonyos fajták)
9/15 anonim válasza:
Hát anyai nagyapámnak több haja van, mint nekem, ledig 27 vagyok 😃
És nagyon dús hajam volt, oldalt még most is az 😃
10/15 anonim válasza:
A batyam kopaszodik,holott a csaladunkban az apai dedpapom volt kopaszodos ennyi idosen. Valoszinuleg tole orokolhette.
Unokatesom szinten kezd kopaszodni 24 eves,neki a nagybátyja ilyen mas senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!