Szüleimet zavarja, hogy nincs barátnőm, hogyan magyarázzam meg, hogy nem is szeretnék?
Én egy kövér 21 éves srác vagyok, foci (nyugi már csak nézem, nem rombolok) autók és a politika érdekel, mint úgy mindenkit.
Tehát unalmas kövér srác vagyok, és elég ronda.
Mégis azzal piszkálnak a szüleim, hogy " nem kellene már egy csaj" régebben annyival el tudtam intézni, hogy "nincs rá pénzem".
De mindez már zavaróan csúcsosodik, nem értik meg, hogy a párkapcsolat nem nekem való, az egy éjszakás kalandok meg ellenkeznek az ideológiámmal.
Adjam be nekik, hogy meleg vagyok? Bár arra meg az mondanák, hogy az se baj
Vagy, hogy brómot iszok, azt mondjam?
És az miért jó, ha visszafolytod magad? Nem vagy aszexuális, tehát kell a nő, mert ez alapvető emberi szükséglet. Ha sokáig elfolytod, akkor depresszióban és magányban fog kitörni...
Szüleidnek valahol igazuk van. Csak bután fogalmaznak.
Teljesen igazad van, hogy nem foglalkozol nőkkel.
A nők számára a választási szempontok: kinézet, státusz, egzisztencia. Te egyikkel sem vagy jól eleresztve, így rengeteg kudarcélménytől kíméled meg magad, ha nem próbálsz beállni a sorba, hogy vért izzadva megfelelj ideig-óráig egy nőnek. Azok az emberek boldogok az életben akik olyan tevékenységeket végeznek amit szeretnek, nem attól boldog valaki, hogy nős.
Persze, küldök :D nyáron utcára sem mertem kimenni a kinézetem miatt, egyértelmű, hogy idegen, random embernek fogok küldeni :D.
Facebookra sem merek kitenni képet.
Lényegében egy átlag alatti srác vagyok, régi Suzukim van, totál érdektelen vagyok a nők szemébe. Mellesleg semmi Monster vagy tuning matrica nincs a kocsin..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!