Mit gondoltok az Emília névről? Mi jut róla eszetekbe?
Figyelt kérdés
(Akár jellemzőket is írhattok =D )2010. júl. 14. 17:05
21/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név=] Nekem valamiért Emilie DeRavin jut róla eszembe.
22/24 anonim válasza:
Általánosban volt egy cuki osztálytársnőm, ő volt Emília. Olyan fitos orra volt, hogy na, és kente-vágta a matekot. Vajon mi lett vele?
23/24 anonim válasza:
Sára a nevem, de anyukám az Emília nevet szerette volna nekem adni, csak apumnak az a "Szeressük Óther Emíliát" sorozat jutott róla eszébe. :D
Ha lesz lányom az Emília nevet adom neki, és úgy becézem majd, hogy Lia, Emi, Emil. Kicsit mondjuk a Vanília is eszembe jut róla. :D
Nekem egy göndör, világosbarnás/vöröses hajú lány jut eszembe róla, aki életvidám, kedves, okos, de mégis laza... :) Imádom ezt a nevet!
24/24 anonim válasza:
Előző vagyok! 20:24-es, te nem az anyukám vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!