Albérletben ilyen esetben mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Ha anyukám összeveszett a párjával, és nekünk nincs annyi félretéve, hogy elmenjünk innen, ő meg direkt itt marad, és idegesíti anyukámat. Nem lehet semmit tenni, erőszakosat direkt nem csinál, csak játssza a fejét és nagyon szánalmas az egész, én meg hallgathatom hajnalokig az egészet..
Valaki aki volt hasonló helyzetben vagy ért az ilyenekhez kérem adjon valami tanácsot. A többi rokonom nagyon messzire lakik, azt nem tudom, hogy egyáltalán mire van lehetőségünk így ez ellen.
2019. szept. 7. 00:25
1/15 A kérdező kommentje:
Valaki gyorsan írjon légyszíves nagyon rossz ezt ezredjére is átélni... :(
2019. szept. 7. 00:27
2/15 anonim válasza:
Nehez szitu. Esetleg amikor dolgozik, csereljetek zarat, a cuccait meg tegyetek ki vagy vigyetek el neki a melohelyere.
3/15 anonim válasza:
Számomra érthetetlen a kérdés. Van egy fő kérdés és alatta valami zagyvaság.
5/15 anonim válasza:
Vártok 1-2 hónapot, félre tesztek minden forintot és elköltöztök. Nem tudom hány éves vagy, de esetleg hétvégén, suli időn kívül te is dolgozhatsz gondolom. Anyukád vállaljon be plusz munkát és gyűjtsetek kaucióra.
6/15 anonim válasza:
Kinek a nevén van az albérlet? Ha anyádén vagy kettőjükén, akkor a tulajjal lehet egyezkedni (óvatosan), hogy az illetőt pakolják ki. Ha a párjának a nevén, akkor viszont nektek kéne menni.
8/15 anonim válasza:
Ha ti berlitek a lakast, akkor fel kell szolitani, hogy egy napja van ra, hogy elkoltozzon. Ha veszekszik stb. ki lehet hivni a rendorseget, hogy egy nem kivanatos szemely van a lakasban. Sajnos egy ismerosom odacuccolt a baratnojehez, aki 1-2 nap alatt kimutatta a foga feherjet. Egyik ejjel alaptalanul csalassal vadolta meg az ismerosom,majd kihivta a rendorseget, akik kitessekeltek az ismerosomet, meghozza a hajnali orakban. Mehetett amerre latott. Ot sajnaltam, de a te eseted mas. Beloletek ugyan nem nezem ki, hogy ezt meg meritek tenni. Ti inkabb nyelitek a bekat.
9/15 anonim válasza:
Ha a ti neveteken van a bérleti szerződés,akkor kirakjátok.Ha az övén,akkor kerestek más,olcsóbb albérletet és elköltöztök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!