Ezt én gondolom rosszul? Mit tegyek? Többi Lent.
Az normális jelenség,hogy a fiam ameddig itthon lakott velünk egy háztartásban,addig sem segitett be
a háztartásba a számlák anyagi részébe sem.Egy kis szobában élünk együtt most kitalálta,hogy vidékről
felhozott egy nőt és azt is beköltöztette hozzánk ebbe az egyetlen szobába.Azt állitja ő is meg a nő is,
hogy bizony ez nekünk a kötelességünk mert a gyerekünk.Megnövekedtek a számlák amihez továbbra sem
járulnak hozzá és az egyéb költségek is a háztartásba ami ezzel jár.Azt állitja a nő hogy az ő közegükben
teljesen normális dolog ha ráköltöznek és eltartatják magukat.Albérlet nem jó nekik mert azért fizetni kell,
ugy tünik hogy nemsokára hajléktalanná vállnak mert ez igy nem mehet tovább,és kirepülnek innen mint
macskát ...ni.most ebben a helyzetben mi vagyunk a nem normálisak? Azt mondják miért sajnáljuk tőlük azt
az egy ágyat amin vannak.A megnövekedett számlákra azt mondják valószinű meghibásodott a vizóra és a többi
óra a napi kétszeri fürdések ellenére.Volt valaki hasonló helyzetben?
Kérdező, a saját, felnőtt korú kölyködet sem vagy köteles odaengedni lakni. Nem hogy a "párjával", te jó ég:(
Állj a sarkadra. Vágd ki, mint a macskát anyagcserére.
A nőt oda se kellett volna engedni.Még ma pakold össze a cuccaikat,aztán asoha viszont nem látásra.
Dolgoznak egyáltalán?
Nem kerdezo, en nem vagyok/voltam hulye, mert nem hagytam, hogy azt csinaljanak belolem :))
Mi kell hozza? Jozan esz, hatarozottsag es talpraesettseg. Ezek hianyaban szenvedsz az elmondottak alapjan. Ki az az ostoba, aki megengedi, hogy valaki csak ugy odauccoljon es eloskodjon rajta?!
Meg az a vizoras dolog is :D Na azon szetrohogtem magam.
Es a szexet, hogy oldjak meg? Felteszem fuldugot hasznal a kerdezo es meghuzza magat a paplan alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!