Melyik szebb név, Ráhel vagy Szimonetta?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 19:09
21/29 anonim válasza:
Aki csak csesztetni tudja,az nyugodtan elszteppelhet melgebb éghajlatra..ikszdé..
Egyértelműen Ráhel.A világ egyik legszebb neve,számomra
22/29 anonim válasza:
Egyik sem szép(elnézést attól akinek valamelyik a neve)
23/29 anonim válasza:
Uhh..Mindkettő nagyon szép,de inkább a Ráhel:)
Legalábbis Én ezt adnám a gyerekemnek a két név közül,bár nem tudom miért kérdezed..
24/29 anonim válasza:
RÁHEL
- héber eredetű; jelentése: bárány.
SZIMONETTA
- a Simon olasz kicsinyítőképzős női párja.
Inkább az utóbbi, az legalább Európai név.
25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,aki megtisztelt a normális válasszal!akkor a Ráhel mellett döntök én is,az lesz leendő kislányom neve=)
2010. júl. 13. 23:53
27/29 anonim válasza:
Engem Ráhelnek hívnak, soha senki nem csúfolt, csak a tesóim de ők is a homok titkai filmből, azt mondták én vagyok Raquel asszonyság :D
Nekem mindkét név tetszik. Épp most gondolkozok a Szimonetta néven.
Megszületett lányod? Ha igen gratulálok!:D
28/29 anonim válasza:
Egyértelműen a Szimonetta, és ezt nem csak azért mondom mert engem is így hívnak. :)
29/29 anonim válasza:
Miért nem lehet normális neveket használni? Nem kell, hogy ősmagyar legyen csak ne legyen már olyan amit éppen a kedvenc szappanoperátokból vesztek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!