Utálom anyám élettársát! Mit lehetne csinálni vele?
Körülbelül 100.000Ft-ot keresne,de abból állandóan csak jó ha 50.000Ft-ot ad haza. Én is dolgozok,nővérem is pedig aztán ő itthon van egyedül két kisgyerekkel és mégis állandóan eljár takarítani mert különben nem tudnánk megélni. Így is alig futja kajára,a számlákat nem tudjuk sose feladni,én szinte az egész fizum leadom,alig marad meg belőle 15.000Ft-ot amit elkölthetek,ez a szemét állat meg egymagára elkölt ennyi pénzt! Aztán ha épp nincs pénz kajára és épp ha gyerekek tudnak enmni,akkor sír a szája!!
Annyira utálom,elköltöztetni meg nem tudjuk. Most is hazahozta a fizetését kemény 45.000 ft-t,amiből igaz volt 10.000 ft előleg,legalábbis erről tudtunk,a többit meg magára felvette. Anyu mondja neki h adja oda akkor azt a 45 ezer ft-t és költözzön haza vagy ahova akar,ő meg mi nem fogjuk eltartani! De nem adja oda azt a kevéske pénzt se,pedig az megjárna hisz egész mostanáig mindennap tudott fürdeni,enni,a meloba is meg lett neki véve a kajája mindennapra. De azt mondja ha el kell költöznie akkor nem adja oda a pénzt. De ha meg nem adja oda azt a pénzt még egy számlát se tudunk feladni,meg enni se sokáig fogunk tudni.
Nem értem miért hoz minket is ilyen lehetetlen helyzetbe,annyira utálom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!