Hogy viselkedjek apámmal?
Éppen ezaz!
Nekem azt mondta hogy neki csakis én vagyok a legfontosabb és hogy nem tervez hosszú távú kapcsolatot vele.
Hány éves vagy?
Értsd meg,ha párkapcsolatba van ha nem, Téged ugyan úgy fog szeretni. Ez nagyon öznző dolog tőled. Mindenkinek szüksége van egy másik félre. Ennyit szerintem igazán megérdemel édesapád. Bár szerintem nagyon fiatal vagy, még lehet nem érted ezeket a dolgokat, és érthető hogy téged ez rosszul érint..
először is.. miaz h az apja berágna rá? milyen apa az olyan? a gyerek ilyenkor elég érzelmi válságba keveredik, mikor a szülők válnak. én tudom, az én szüleim is elváltak. és megtörtént ua. ez. bár én nem így fogadtam, próbáltam elfogadni a helyzetet, mert felfogtam h jár neki a boldogság. és semmi önzőséget nem látok eddig a lány tetteiből..
tegnap 18:21 : ehhez annyi lenne a hozzáfűzni valóm, h egyáltalán nem biztos... az én apám is ua. ezt mondta, és mi lett belőle? az a retkes ribanc, akivel összeállt, sikeresen elb@szta a kapcsolatunkat.. kívánom, hogy nálad ne így végződjön, de sajnos az apák, képesek elcseszni a lányukkal a kapcsolatukat egy lyukért... nem akarok általánosítani, de akiket én ismerek, egyneksem jó a kapcsolata az apjával (mátmint az elvált szülők gyerekeiről van szó természetesen). a lényeg h törekedj a jóra, és adj a barátnőjének egy esélyt ( ezt én is megtettem, egy esélyt mindenki megérdemel, bár én sajnos többet is adtam neki, kár volt.. ) , próbálj alkalmazkodni, hátha jólesz :) csak szebbett és jobbat, mint ami nekem jutott! üdv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!