Eszter vagy Bianka a szebb?
Mert ha lenne kislányom valamelyiket adnám ezek közül.
De még nem mostanában lessz mert csak 13 éves vagyok.
Meg majd a páromnak is lessz bele szolása.
Szóval szerintetek?
volt egy Bianka nevezetű osztály társam, szó mi szó cigány volt... szóval én inkább az Eszter-re szavazok. de az sem tetszik igazán. de am 13 évesen foglalkozhatnál mással is, mert ezt úgysem most fogod eldönteni szóval felesleges a kérdés, de hát ha ennyire unatkozol megválaszolom:)
nem akartalak megsérteni, majd felnősz te is:)(L)
Istenem már annyi ilyen kérdés van:/
De mivel rendes vagyok, válaszolok rá.
Nekem egyik se tetszik,de ha nagyon erőltetni kéne,akkor az Eszter:)
Köszi utolsó nagyon rendes vagy,remélem ettöl legalább észhez térnek.
Ja és persze mindenkinek köszönöm. Hát az is igaz hogyunatkoztam de tényleg,
érdekelt ez a dolog hogy meik szebb
Én 14 éves vagyok,és én is sokat szoktam azon gondolkodni,hogy mi legyen a gyerekeim neve,és azt is tudom már pár éve,hogy 3 vagy 4 gyerekem lesz:)Sőt,abban is biztos vagyok,hogy Új-Zélandon akarok majd élni:)
Nekem ezek közül egyik sem tetszik,de akkor már inkább a Bianka.De mondjuk a Blanka nagyon tetszik,pedig csak egy betű a különbség:)Az én kedvenc neveim az Olívia,Dominika,Bella,Blanka,Elena,Jázmin,Amina és Pálma,fiúnak Benjamin,Olivér...most több nem jut eszembe:)Lánynak tudok egy csomót,fiúnak alig:D
Köszönöm szépen nagyyon rendesek vagytok.
Utolsó nem nagyon értettem,bövebben is kifejthetnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!