Váltatok már úgy el, hogy szerelmes voltál a férjedbe és szereted is?
páromat nagyon szeretem , de ő nagyon sokszor megvert meg alázott, szinte a semmiért.De állítása szerint nagyon szeret szinte imád. :(
De nem bírom már.
30/nő
Ha megversz is imádlak én....:-)))
A válás a jó döntés,egy ilyen emberrel nem szabad kapcsolatban maradni semeddig.Ha hiszel neki és maradsz,az a Te döntésed,de nincs így mért panaszkodnod.Engem a férjem max 1x verne meg,még egyszer már nem lenne rá lehetősége.....
Szia! Azért ver meg mert nem értesz vele egyet. Sok családban előfordul nap mint nap, hogy nem értenek egyet. A levelezgetés a neten fiatal lányokkal nem helyes párkapcsolatban.
Sajnálom ami veled történik, valóban jobb ha elválsz. Olyan szomorú. Erőt kívánok hozzá!
A verésre semmilyen elfogadható okot nem lehet találni!
A saját életedet jogod van tönkre tenni egy ilyen pasi mellett,de a gyerekedét nincs!Az,hogy már többször előfordult a te hibád.Miért vagy vele még mindig?
Egyébként tipikus bántalmazott nő vagy(egyébként jó ember,és szeret is..bla,bla,bla..).Nem értem meg az ilyeneket,és mélyen elítélem aki ilyen helyzetbe gyereket nevel.Milyen egy anya vagy te,hogy ezt kell a gyerekednek átélnie melletted?Most komolyan egy életen át sajnáltatni fogod magad,és végig nézed,hogyan megy tönkre a gyereketek élete is mellettetek?Nagyon sajnálom szegényt,ismerek ilyen gyerekeket akiknek szenvedni kell a szüleik ostobasága miatt.Én azt mondom,aki kap egy pofont,meggondolandó,hogy ad e még egy lehetőséget utána.Aki a másodikat is megkapta és mégis marad,azt nem kell sajnálni mert megérdemli.Itt a gyerek az igazi áldozat és nem te!Viszont te felelős vagy Őérte is!
Gondolkodj el az életeteken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!