Hogyan haladjak tovább a családfakutatásban?
Nem sokáig tudtam eljutni, nagymamám segítségével apai ágon a 4 dédszülőm nevét és születési helyét tudom, viszont az ükszüleim nevére már ő sem emlékezett és interneten sem tudok továbbhaladni, mert nincs információ a dédszüleim felmenőiről.
Anyai ágon eddig sem jutottam, ott csak 3 dédszülő nevét sikerült kideríteni, de a pontos születési helyét csak az egyiküknek tudom. Róluk sincs információ az interneten.
A régi Szabolcs vármegyében születtek egyébként dédszüleim, feltehetőleg mindannyian, ahogy észrevettem nincs sok adat Döge, Szabolcsveresmart, Fényeslitke környékéről.
Esetleg [link] hátha, az adtplus sajna fizetős.
Ja és a familysearch-ön nincs minden indexelve, főleg a házasságok nincsenek, de végig lehet nézegetni a képeket, sok esetben a házasságnál leírták a szülőket, illetve a házasulók életkorát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!