Megrendeltem a Myherritage DNS-tesztet és a mellékelt borítékba feladtam a mintát, viszont nem ajánlott küldeményként. Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata azzal kapcsatban, hogy ilyenkor az eredetileg megadott 3-4 hét mennyire tolódik ki?
Ennyi paranoiást! Miért élnének vissza?
Klónhadsereget csinálnak Terike DNS-éből?
Egyébként meg bárkinek ellophatják a DNS-ét és bárkiével vissza lehet élni. Elég egy elhullott hajszál vagy nyál a pohár szélén és már kész is... Anyám...
...peldaul egy biztositotarsasag 350%-os felarral kot veled eletbiztositast, vagy megrosszabb, nem hajlando szerzodni veled egyaltalan.
Ennyit errol. Ez nem csak egy bunugyi kerdes.
Nem vagyon bűnöző, nem is tervezem. :)
De ki tudja, hogy 10-20 év múlva mire lehet majd felhasználni. Nem tudjuk, hogy merre fog fejlődni a tudomány és azt sem, hogy mennyire fogja/nem fogja ezt követni a társadalom és az adatok védelme.
Ez örökre szól, sőt a következő generációkra is. Nemcsak téged érint, és nemcsak az egyenesági rokonokat.
Nem paranoiás vagyok, hanem felelősségteljes.
Sajnos az itt irkáló -igen egyszerű gondolkozású- emberek egy része fel sem fogja, hogy az utolsó legintimebb titkáról is lemondott, sőt 5 generációra előre a még meg nem született gyerekei, unokái, dédunokái stb... dns-ét is kiadta egy ismeretlen multinak, szabad felhasználásra.
A multi azért vitte le az árat pár dollárra, hogy egy óriási adatbázist halmozzon fel, amit majd jó pénzért árusíthat akár reklámcégeknek, gyógyszergyártóknak, kormányoknak, biztosítóknak, hatóságoknak stb...stb...
Beláthatatlanok ennek a következményei!!
De mint tudjuk mindig lesznek, akik nem az emberiség javára használják fel a megszerzett infókat, hanem a saját üzleti kapzsiságuk kielégítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!