Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan találhatnám meg apukáma...

Hogyan találhatnám meg apukámat? Születésünk előtt (van egy ikertesóm) vége lett a kapcsolatuknak anyuval. Mi a tesómmal nem ismerjük.

Figyelt kérdés
Ausztriában él, semmit nem tudunk róla, csak a nevét. Hogyan találhatnám meg? Anno kerestettem mindenkivel (SzMM, Interpool stb) de mindenkitől azt a választ kaptam, hogy nincsen módjukban megadni a címét, csak ha valami bűnügy miatt keresem.
2008. nov. 6. 10:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
Ha tudod a nevét probálkozz telefon könnyvel vagy a tudakozonál. De én nem törném magam ha eddig nem volt rátok kiváncsi akkor nem érdemli meg hogy keressétek. Tudom mert nekem sincs apám. De én nem is vagyok rá kiváncsi.
2008. nov. 11. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyi idő után nem az anyagi elvárásoktól fél az édesapátok. Sokkal inkább a bűntudattól. Ennyi időn keresztül nem volt rátokkíváncsi. Fél a találkozástól, a szemrehányástól, még akkor is , ha nektek nincs szándékotokban, mert ő viszont úgy gondolja, hogy jogos lenne.Nem lehet visszacsinálni, és nem lehet megbocsátani.Akkor rossz döntést hozott, vagy még azóta sem tudta elrendezni magában se édesanyátokkal való szakítását, sem a tőletek való eltávozását.

Ha kideríted, hogy hol van, írj először levelet, amiben mindezekről írsz: te mit gondolsz róla, a helyzetről, miért akarod látni, tegyél fel sok olyan kérdést, ami rávonatkozik, az eddigi életére, hogy eloszlasd még a gyanúját is a felelősségrevonásnak. Talán így sikerül vele találkoznod, találkoznotok vele.Sok sikert, és ne keseregj, légy kemény! :)

2008. nov. 26. 00:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült azóta találkoznod Apukáddal?
2014. okt. 17. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!