Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Megkeressem a rokonaimat?

Megkeressem a rokonaimat?

Figyelt kérdés

Romábiában születtek a szüleim de Mo-ra költöztek és bármikor kérdezem hogy milyen rokonaink vannak ott csak annyit kapok válaszul hogy milyen helyen laktak az ő szüleik mivel közben ők is elköltöztek máshova

csak a cím van meg de én baromira kiváncsi vagyok hogy vannak-e még élő rokonaim mivel összesen 5 rokont ismerek

eléggé kalandvágyó vagyok és szivesen nyomoznék ráadásnak egy hónapja lettem tizennyolc szerintetek belevágjak???

2010. jún. 25. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

_Ha ők nem keresnek téged akkor te miért zaklatnád őket?Én sokszor szeretném ha nem ismerném a rokonaimat,mert olyanok,hogy szégyenlem legtöbbjét.Végül íúgyis te döntesz hogy felkeresed e őket,csak vigyázz nehogy csalódás érjen!

Sok sikert!

2010. jún. 25. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha az utolsó cím nem egy nagyváros,hanem kisebb település,ott valószínű tudnak valamit a rokonaidról.

Nem vesztesz semmit,ha megkeresed őket. Legfeljebb nem tartjátok később a kapcsolatot.

2010. jún. 25. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a szüleid nem tartják velük a kapcsolatot, ennek biztos valami oka van. Kérdezd meg, mielőtt nekivágsz. Nehogy szükségtelenül sebeket szakíts fel.

Amúgy sok sikert.

2010. jún. 25. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Eddig nem voltak rád kíváncsiak, akkor miből gondolod, hogy most azok lennének? Megkeresheted őket, csak nehogy nagy csalódás érjen.
2010. jún. 25. 18:14
 5/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem is tudnak rólam mert a rendszerváltás után költöztek át és sosem kerestek sőt még hallanai se hallok róluk ha a szüleimet kérdezem akkor mindig hárítanak az egyedüli aki beszélt ezekről a papám volt aki sajnos már meghalt és nem nagyon emlékszem miket mondott mert lasan 8 éve hogy meghalt
2010. jún. 25. 18:20
 6/7 anonim válasza:

Szerintem tárd fel őszintén a szüleid előtt kíváncsiságodat. Mond meg nekik, hogy szeretnéd őket megismerni, és arra is hajlandó vagy akár, hogy kiutazz.

Érdekes kaland lenne az biztos, de sztem egyedül semmiképp ne vágj neki.(bár azt nem írtad, h egyedül tervezed, szóval bocsi, ha nem)

21/L

2010. jún. 25. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:

18:42

egyedül tervezem mert egyenlőre nem hajlandó eljönni velem a szüleimmel me nem lehet beszélni sosem voltunk bizalmoskodó viszonyban többször is próbáltam elmondani de nem jött össze

de köszi a választ meg a többieknek is :)

2010. jún. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!