Megkeressem a rokonaimat?
Romábiában születtek a szüleim de Mo-ra költöztek és bármikor kérdezem hogy milyen rokonaink vannak ott csak annyit kapok válaszul hogy milyen helyen laktak az ő szüleik mivel közben ők is elköltöztek máshova
csak a cím van meg de én baromira kiváncsi vagyok hogy vannak-e még élő rokonaim mivel összesen 5 rokont ismerek
eléggé kalandvágyó vagyok és szivesen nyomoznék ráadásnak egy hónapja lettem tizennyolc szerintetek belevágjak???
_Ha ők nem keresnek téged akkor te miért zaklatnád őket?Én sokszor szeretném ha nem ismerném a rokonaimat,mert olyanok,hogy szégyenlem legtöbbjét.Végül íúgyis te döntesz hogy felkeresed e őket,csak vigyázz nehogy csalódás érjen!
Sok sikert!
Ha az utolsó cím nem egy nagyváros,hanem kisebb település,ott valószínű tudnak valamit a rokonaidról.
Nem vesztesz semmit,ha megkeresed őket. Legfeljebb nem tartjátok később a kapcsolatot.
Ha a szüleid nem tartják velük a kapcsolatot, ennek biztos valami oka van. Kérdezd meg, mielőtt nekivágsz. Nehogy szükségtelenül sebeket szakíts fel.
Amúgy sok sikert.
Szerintem tárd fel őszintén a szüleid előtt kíváncsiságodat. Mond meg nekik, hogy szeretnéd őket megismerni, és arra is hajlandó vagy akár, hogy kiutazz.
Érdekes kaland lenne az biztos, de sztem egyedül semmiképp ne vágj neki.(bár azt nem írtad, h egyedül tervezed, szóval bocsi, ha nem)
21/L
18:42
egyedül tervezem mert egyenlőre nem hajlandó eljönni velem a szüleimmel me nem lehet beszélni sosem voltunk bizalmoskodó viszonyban többször is próbáltam elmondani de nem jött össze
de köszi a választ meg a többieknek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!