Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan tudom meg az Ősöm...

Hogyan tudom meg az Ősöm születési helyét, és szüleinek nevét?

Figyelt kérdés

Megvan a familysearch-ről a házassági bejegyzése,meg a dátum amikor elhunyt,de azon kívül semmi sincs.A halotti bejegyzését nem találom.Valaki valami segítséget ez ügyben?Belinkelem a képeket hátha többet kivesztek mint én :) Kis piros x-el jelöltem :)

Halotti: : [link] (Igazábol az írt lapot nem találom )

Esketésük: [link]

2018. okt. 3. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Offline keresd meg. Miért lenne minden digitalizálva?

És az ősöd kisbetű.

2018. okt. 3. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát, innentől tényleg a levéltár jön, nincs minden fenn a familysearchön.
2018. okt. 3. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Házassági évből kivonod az egyik ősöd életkorát pl: Osvár Antal elméleti születési éve 1823 ehhez az évhez víszonyitva lapoz vissza 10 évet oda vissza Osvár Antal születési helye Bánhidi Nacsa Terézia születésihelye Marczibány aszthiszem
2018. okt. 4. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Néztem és rászámoltam oda-vissza 7 évet és nem találom :/
2018. okt. 5. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Környéken lévő településeket is érdemes átnézni
2018. okt. 5. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Honnan származik (helység, felekezet) a halotti bejegyzés?
2018. okt. 5. 17:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Dombegyháza, mellékeltem képet is
2018. okt. 5. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok

A halotti anyakönyv hivatkozott oldala "missing"-ként van jelölve, úgyhogy sajnos felesleges is keresni.

Osvár Antal keresztelését sajnos nem találtam meg, ellenben találtam egy ígéretes házaspárt, Osvár Jánost és Szabados Borbálát, akik 1820. november 12-én házasodtak Battonyán.

Link: [link]

Lakhelyükként Lívius mezeje van megadva, ami korábban Marczibányi-, majd Bánhidy-Dombegyháza elnevezése volt.

Forrás: [link] (10. oldal)

Familysearch-ön 5 gyermekük van indexelve 1832 és 1842 között, de nehezen tudom elképzelni, hogy 1820 és 1832 között ne született volna gyermekük.

[link]

2018. okt. 6. 20:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Aztaaaa akkor azt gondolod h az Ő szülei lehettek? Ez a legvalószínűbb? Nagyon köszönöm!!!
2018. okt. 7. 18:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Feleségéről esetleg valami? 1822 korul szuletett dombegyházán az házassági bejegyzese szerint,de az sincs sehol :/
2018. okt. 8. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!