Hogyan tudom meg az Ősöm születési helyét, és szüleinek nevét?
Megvan a familysearch-ről a házassági bejegyzése,meg a dátum amikor elhunyt,de azon kívül semmi sincs.A halotti bejegyzését nem találom.Valaki valami segítséget ez ügyben?Belinkelem a képeket hátha többet kivesztek mint én :) Kis piros x-el jelöltem :)
Halotti: : [link] (Igazábol az írt lapot nem találom )
Esketésük: [link]
Offline keresd meg. Miért lenne minden digitalizálva?
És az ősöd kisbetű.
#6-os vagyok
A halotti anyakönyv hivatkozott oldala "missing"-ként van jelölve, úgyhogy sajnos felesleges is keresni.
Osvár Antal keresztelését sajnos nem találtam meg, ellenben találtam egy ígéretes házaspárt, Osvár Jánost és Szabados Borbálát, akik 1820. november 12-én házasodtak Battonyán.
Link: [link]
Lakhelyükként Lívius mezeje van megadva, ami korábban Marczibányi-, majd Bánhidy-Dombegyháza elnevezése volt.
Forrás: [link] (10. oldal)
Familysearch-ön 5 gyermekük van indexelve 1832 és 1842 között, de nehezen tudom elképzelni, hogy 1820 és 1832 között ne született volna gyermekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!