Megtudná valaki mondani hol kérdezhetem le az édesanyám élet státuszát? 30 éve nem láttam szinte nem is ismertem. Hol tudnék információt kérdezni róla?
Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 16:34
1/10 anonim válasza:
Az adatvédelmi törvény értelmében hivatalos helyen nem. Próbálj meg ismerősöket felkutatni, akik tudhatnak róla valamit. Ha tudod a személyes adatait (születési hely, idő, anyja neve), akkor bemész egy lakcímnyilvántartóba. Az adatait nem fogják kiadni, de értesítik arról, hogy fel akarod venni vele a kapcsolatot és elküldik az elérhetőségedet. A többi már rajta múlik.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat de nekem nincs ismerősőm aki tudna róla bármit is.És nem szeretném vele felvenni a kapcsolatot csak azt szeretném tudni,hogy él e még ha igen hol?vagy már nem.?
Csak ilyen jellegü információt szeretnék megtudni róla.
2018. szept. 28. 16:54
3/10 anonim válasza:
2 Bemész az utsó lakhelye szerinti illetékes önkormányzathoz, igazolod magad, hogy a gyermeke vagy, és egyből megtudod.Mind a családi állapotát, mind azt, hogy él-e még az adott személy, vagy már meghalt.
4/10 anonim válasza:
2 Az anyakönyvi kivonatodat ne felejtsd otthon, mert kevés hozzá a személyid, meg a lakcím kártyád..
5/10 anonim válasza:
Nem kötekedés, de 30 éve nem látta. Honnan tudná az utolsó lakcímét? Vagy én vagyok helikopter?
6/10 anonim válasza:
5 Lehet tudni, főleg ha nyomon kíséred az életét. A pénzéhes rokonyokat is. Akik mindent elkövetnek, hogy letagadják az egyetlen jogos örököst a közjegyzőnél, meg kipakolják az értékeket. Bezonyám.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom az utolsó lakcímét.Akkor most mehetek a városomban lévő önkormányzathoz is vagy hova?
2018. szept. 28. 17:15
8/10 A kérdező kommentje:
Tehát ha nem tudok róla semmit az utolsó lakcímét sem.
Akkor hova tudok fordulni ez ügybe?Válaszokat előre is köszönöm.
2018. szept. 28. 17:50
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2018. szept. 28. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!