Meddig vezethető vissza a családfa?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 07:29
2/11 anonim válasza:
Hacsak nincs a családban nemesi ág, kb. a 17-18. századig.
3/11 anonim válasza:
"Hacsak nincs a családban nemesi ág, kb. a 17-18. századig."
Az urasági kocsis problémája:
Az apám is gróf volt, a fiam is gróf, csak én vagyok paraszt!
4/11 anonim válasza:
Az l500-as évekig. De nagy nemesi családoknál régebbre is.
6/11 anonim válasza:
Ha türelmes vagy, és sok-sok adatot van, akkor valóban visszavezethető az 1500-1600-as évekig is akár. Nemesi szállal tovább is. De viszont sok anyakönyv még nem elérhető neten sem - amennyiben ott keresel - vagy nincsenek adatok.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szuper válaszokat!
2018. jan. 31. 12:55
8/11 De La Cruse válasza:
Noéig. onnan már a biblia követi vissza egészen Ádámig.
9/11 gustty válasza:
Használd a MyHeritage>> [link] programot, majd amint adatokhoz jutsz akkor beilleszted és máris kész.
Nálam 1832 -g tudtam visszamenni.Annál régebbi adatot még az egyházi bejegyzésekben is nehéz találni. Tehát a még élőket kell keresned, majd azok után az információs lehetőségek (anyakönyvi hivatal, plébánia, vagy valamely egyházi felekezet nyilvántartása).Más lehetőséged nem lesz, mert nem minden elődöt ismernek a felmenőid sem.
10/11 anonim válasza:
Állítólag az USA-ban, Mormonn egyháznak van a legrészletesebb adatbázisa az egész világról. Velük próbáld meg felvenni a kapcslatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!