Ki nekem anyám bátyjának a feleségének a testvére?
Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 14:25
1/10 anonim válasza:
Szerintem senkid. Anyåd båtyja egy teljesen idegen nöt vett el, annak a båtyjåhoz meg szerintem "semmi közöd" !
Legalåbbis semmi közeli rokonsåg!
2/10 anonim válasza:
Szerintem nincs rokoni kapcsolat
3/10 anonim válasza:
Az anyád bátyjának a feleségének a testvére, az
neked anyád bátyjának a feleségének a testvére.
Ahogy írtad!
4/10 anonim válasza:
Senkid, ilyen rokoni kapcsolat nincs!
5/10 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodom,mert nekem most született az unokatesóm gyereke.Valaki nem tudná konkrétan elmondani?
6/10 anonim válasza:
Jaj,ezt nem ide akartam írni,bocsi.(utolsó voltam)
7/10 anonim válasza:
Az anyád bátyja a nagybácsid...mivel nem szokás azt mondani h "eljött a nagybácsim meg Éva"...ezért a nagybátyád feleségét gyakran hívják nagynéninek, bár az már nem vérszerinti kapcsolat...
Tehát vagy a nagynénéd testvére
vagy a nagybátyád sógora.
Sajnos ezt nem tudod egy szóval megúszni :P
9/10 anonim válasza:
Én arra tippelek hogy esetleg egy nagyon nagyon távoli rokonod lehet, akit nem ismersz. Az ilyen rokoni kapcsolatnak nincs neve, mert az evvel foglalkozó emberek nem találtak erre szót.
10/10 anonim válasza:
rokonod,
de nem vér szerinti rokonod. az ilyet úgy hívják, h sógorsági kapcsolat, mivel rokonod, de csak házasság, és nem közös felmenők által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!