Most akkor milyen származású vagyok?
Ez egy eléggé komplikált dolog mivel a családomban papámon meg apukámon kívül senki sem beszél magyarul mert...
Anyukám francia származású, apukám német, egyik papám magyar a másik albán. Egyik mamám orosz a másik szintén magyar. Itt születtem Magyarországon. Itt is éltem mindig. Otthon franciául vagy németül beszélünk. /apával szoktam néha magyarul beszélni meg papával/ Eléggé nagy a keveredés a családban. Új barátok el sem hiszik! :) Családban lévő nyelvek közül mindegyiket beszélem társalgási szinten.
Nem lehet akkor így egy nemzetiségre beskatulyázni a származásod, többféle, és szerintem ez tök király! :)
Minden erőfeszítés nélkül megtanultál ennyi nyelvet, más meg egyet is alig bír. :)
Apukám Németországban született. Ott is tanult és ott is élt.
Apa apukája albán származású de, németbe költöztek mielőtt apa született. Ott ismerte meg mamámat aki magyar és akkor németben tanult.
Először is gratulálok hogy ennyi nyelven beszélsz,még albánul és oroszul kéne megtanulni és akkor beszélhetném mindenkivel a saját nyelvén :-)
40% magyar 20% albán 20% orosz 10% francia 10% német.
Tehát apád apja albán, anyja magyar.
Anyád apja magyar, anyja orosz.
50% magyar, 25-25% albán és orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!