Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ki nekem az unokatestvérem...

Ki nekem az unokatestvérem gyermeke?

Figyelt kérdés
Van egy unokanővérem, és annak van 3 fia és 1 lánya. Ennek az unokanővéremnek a 3 fia és az egy lánya, nekem milyen rokonom? Illetve milyen rokonsági fok van az unoka testvér gyermekei és én köztem?

2017. dec. 19. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szülők részéről az első unokatestvér az ha az apád vagy az anyád gyerekei neked az első unokatestvéred, de az unokateszvéred gyereke meg a te gyereked azok már második unokatestvérek gyerekei vagy is a te unokád meg azok unokája már harmadik unokatestvérek.
szept. 12. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Másodunakatestvéred = az unokatestvéred és a te gyereked ők a máásodik unokatestvérek, neked meg az onokatestvéred gyereke ha lány akkor unokahúgod első unatestvér részéről, ha fiú akkor unokaöcsi vagy onokabáty ha idősebb de csak első unokatestvér részéről.
szept. 12. 13:35
 13/14 anonim ***** válasza:
És az apád vagy anyád testvére a te nagybácsikád ha a szüleid nem lettek meghívva a keresztelésre, de attól még hívhatod keresztapának.
szept. 12. 13:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Hűha! Hirtelen de felkapott lett ez a 7 éves kérdésem! 12-esnek! "a te gyereked" Na ne kavarj! Nekem nincsennek gyerekeim. Most 2024-ben vagyok 47 éves, és férfi vagyok. A kérdés ki írásakor 40 éves voltam. Szóval nincsennek gyerekeim! De több unoka növérem is van, és egy unoka bátyám is. Akik mind unoka tesvéreim. És az unokatestvér gyermekeiről van szó! Hogy azok kik nekem? Mármint kik az unokatetvérem gyermekei?
szept. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!