Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyekhogy valami megválto...

Mit tegyekhogy valami megváltozzon?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok az igazi apámat nem ismerem a mostohám 3 évig ült mert verte anyámat és minket is (főleg engem) 9 éves koromban kiengedték azóta rossz a kapcsolatunk leköltöztem nahyimnál nagyjából egy éve (egyébként 6 tesom van és ebből a nővérem a legnagyobb közülünk már egészen kicsi kora óta lent él szkntén mostohám miatt) a nővérem folyamatosan veszekszik velem ok nélkül és arra sarkalja a nagyszüleimet jogy zavarjanak el (akik ráadásul valszeg el is fognak ha nem hozok egy kis pénzt a házhoz) 17000ft-o. Van havonta most munkát keresek mert anyáméknak is rengetegszer kell neki is kölcsönadni mert nem tudja rendesen tartani a kistesóimat jova mennyek mit tegyek egyetemre szeretnék menni de addig minimum van még 3 évem nem tudom mit tegyek minden eggyes nap a wc-sírok nem tudok mit tenni de gondolom én sem lehetek a legjobb gyerek természetesen a barátaim nem tudnak a hejzetemrol de mi lessz ha egyszer megtudják igazából milyen az életem?
2017. okt. 5. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem derült ki. Anélkül nem könnyű válaszolni. Mondhatom, hogy menj diákmunkára, de ha csak 13 éves vagy nem mehetsz..
2017. okt. 5. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy jó közegben, kihasznál mindenki ahogy tud. Ha dolgozol próbálj félretenni magadnak , mert ez a kulcsa a problémádnak, a pénz h onnan megszabadulj. Ha te se gondolsz magadra , szét fognak szedni. Ne sirj , szedd össze magad es légy önzö, tuzz ki célokat
2017. okt. 5. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
"16 éves vagyok " Első mondat.
2017. okt. 5. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Keress diákmunkát, nagyidnak adj le valamennyit, anyádnak ne adj semmit, dolgozzon ő meg a pasija. Nem a te dolgod a kisebb tesóidat eltartani!

Ahhoz, hogy egyetemre mehess, sokkal jobban kell tanulnod. Sírás helyett legyél céltudatosabb: tanulj, és amennyit tudsz, dolgozz mellette, és tegyél félre.

2017. okt. 5. 19:46
 5/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Ha betöltötted a 18-at és mivel nem élsz a szüleiddel, akkor igényelheted a családi pótlékot saját jogon. Én is így csináltam :)
2017. okt. 6. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!