Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A szüleim nem szeretik a páromat olyan szintem h anyum azt akarja elérni h szakítsak a barátommal.3.5 éve vagyunk együtt. Utálom h beleszólnak az életembe h mit csináljak. A barátom 23 én 22 vagyok. Nagyon szeretjük egymást de így nem tudom mi lesz velünk. Első nagy szerelem. De akkor is mért nem értenek meg anyum szerint nem hozzám való a barátom stb stb. De mi meg szeretjük egymást. A barátommmal nem akarok szakítani ez miatt. Valakinek valami ötlet?
2010. máj. 23. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Csak a szüleim miatt én nem szakítanék, de azért érdemes elgondolkozni azon, hogy ők miért ellenzik ennyire. Valami oka csak van ..

A szülők többet láttak már, persze az ő véleményük sem passzol mindig.

2010. máj. 23. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

,,Utálom h beleszólnak az életembe..."

Ezt pont azok az emberek szokták mondogatni,akik valamit rosszul csinálnak,és ezt mindenkii látja rajtuk kívül.Gondolkodj el azon,vajon a szüleid rossz szándékból tiltanak-e Tőle,vagy azért,mert meg akarnak óvni.Biztosan nem véletlenül mondták azt,hogy nem Hozzád való.

2010. máj. 23. 19:35
 3/8 A kérdező kommentje:
De akkor se csinálják ezt, majd tanulok belőlle. Nem kell mindentől megóvni :) Sztem
2010. máj. 23. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Miért az a véleménye anyukádnak, hogy nem hozzád való? Mi az ellenvetése ellene?

Néha az anyák megérzik, az enyém nagyon kiakadt mikor az akkori párommal együtt voltam. Nagyon kihasznált, gyakorlatilag másra nem is kellettem neki, csak én barom ezt akkor nem láttam a nagy szerelemtől. Kidobtam, a végén majdnem bűnügybe kevert volna. Nagyon gáz volt.

Viszont: Az anyósom az első pillanattól fúrt a férjemnél, akkor még barátom, mert "nem tetszettem neki", mert ő mást gondolt a fiának. Nem voltam elég szép ( nem vagyok nagy arc, de az átlagnál 1-2 fokkal szebb vagyok, túl mély volt a hangom!!:), és egyebek. 4 éve élünk boldogságban szerelemben és egyetértésben, 2 éves a fiunk.

Szóval nem mindegy hogy mi nálatok a baj.

2010. máj. 23. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Én a párommal 6 éve vagyok együtt. Anyósom szekált minket az elejétől fogva, hazudozott, pletykált rólam, hátha a párom elhiszi, és szakítunk. Nevetséges. Az indoka: Ő már kinézett valakit a fiának. Nem volt könnyű, de túl éltem, pedig hallottam olyan dolgokat, hogy a hajam égnek állt, amiket híresztelt. Utána már a saját fiához se szólt, mert nem hagyott el. Aztán jött a veszek neked egy házat, meg egy kocsit, csak hagyd ott. Ez sem jött be, utána volt az utcán egy nagyobb összeszólalkozásunk. Azóta összeköltöztünk, ő még el sem volt hajlandó jönni hozzánk, most már ne is jöjjön. Át lehet vészelni, csak pont neked lesz a rosszabb, mert laksz velük. Ha szereted annyira vállald a kockázatot, ha nem, akkor ne, mert a szülő, az csak szülő. Aztán majd muszáj lesz megbékülni, vagy elfogadniuk.
2010. máj. 23. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
21%

Ugyan ebben a helyzetben voltam szinte. Az anyósom a sógornőmmel karöltve fúrtak az elejétől. Sajnos a párom végül őket választotta, szerintem meg fogja bánni, de ez van. Most próbálom túlélni,hogy elveszítettem a vőlegényemet (20%ban az én hibámból) az ő családja miatt.

Igaz ő is kitarthatott volna, úgy látszik nem értem ennyit:(

Visszatérve a te problémádra. Ha szereted tarts ki mellette, amíg neked jó és te boldog vagy addig ne foglalkozz másokkal. Lehet, sőt biztos,hogy jót akarnak, de neked is meg kell tapasztalni egy-két dolgot mert akkor nem fejlődsz. A családnak szerintem az a feladata,hogy ha valaki úgy dönt,hogy mégsem jól választott akkor menedéket, megnyugvást találjon és segítsen ahogy tud. Anélkül,hogy én megmondtam mondatokat szajkóznának. Sosem szeretném nézni ahogy a gyerekem őrlődik a szerelme és a családja között:(

2010. máj. 23. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nagyon rossz! :( De hülyeséget nem csinálok annyi eszem van,csak nem értenek meg jó van okuk és valamiben igazuk is van ezt el is ismerjük a párommal, de senki sem tökéletes! Hát nem tudom mi lesz ebből:S
2010. máj. 23. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen,csak nagyon nem mindegy,hogy mi a hibája a párodnak!

Ha például trehány,lusta,vagy iszik,túl bulizós vagy felelőtlen,nincs életcélja,vagy csapongó,Casanova-típus,nincs normális munkája (a saját hibájából),akkor érthető a rosszallásuk.

Ha mondjuk csak a külső a baj,az már megint más.

Magyarul mindenképpen van valami okuk rá,hogy ezt mondogassák.Gondold végig,mi lehet az!

2010. máj. 23. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!