Milyen külső jegyek jellemzőek a német hölgyekre és úrakra?
Én a németeket lényegesen magasabbnak találom, mint a magyarokat (mindkét nemre értendő).
A német nők (itt Münchenben legalábbis) túlnyomó része sportos, szép alakú, de szép arcút keveset láttam.
Ilyen általánosítást nem tudnék írni, hogy a németek mind szőkék, kék szeműek, van ilyen is, olyan is.
És bár ez nem kifejezetten külső tulajdonság, azért érdekesnek tartom: iszonyú hangosan beszélnek. Főleg hozzánk képest.
Olyan, hogy "német nök" nincs: nem mindegy, hogy egy bajor, egy északnémet, egy frank vagy sváb nöröl van szó, és egy területen belül is igen nagy a a különbség.
Ha valamit általánosan lehet mondani, akkor annyit, hogy magasabbak, mint az átlag magyar, de egyéb jellemzö nincs.
Legalább annyi csontos alkatú van, mint egész vékony csontozatú, vannak kövér, nagydarab, formátlan nök, és ugyanannyi vékony, csinos nö, szép arcúak, csunyák, szöke, fekete, barna hajúak is.
Mivel már több évtizede Németországban élek, ezért tudom, hogy még annyira sem lehet általánositani, mint a magyaroknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!