Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Vajon hogy lehet ez?

Vajon hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet az,hogy a férjem haverjához hasonlitják a fiamat?Pedig a férjemé semmi közöm nincs a haverjához meg nem is volt.Igaz még pici de nagyon fejlett annyira,hogy már kivehetők a vonások.
2017. máj. 11. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Kik hasonlitjak? Mert nem valami egyertelmu. Egyebkent meg ha te meg a parod tudjatok hogy kozosen csinaltatok a picit akkor meg nem kell foglalkozni a rosszmajuakkal.
2017. máj. 11. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
A férjem kollegái
2017. máj. 11. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hasonlíthat rá. hasonlít rá? ha nem, akkor csak szórakoznak. Mond meg nekik, hogy nem vicces. Lehet csak viccelni akarnak, de ezzel akkor is bajt okozhatnak. ne az legyen a szórakozásuk, hogy azt feltételezik, hogy megcsaltad a férjed. Bízom benne, hogy abba fogják hagyni. Légy jó, további sok boldogságot a picivel :)
2017. máj. 11. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Eleg undorito humoruk van a ferjed kollegainak. Ezt neki kell helyre rakni szerintem. Mondd el neki hogy ez serto rad nezve, ra nezve es a picire is. Allitsa le oket. Ez neki legalabb annyira megalazo lehet mint neked. Jo babazast! Egymassal foglalkozzatok, ne a hulyekkel (:
2017. máj. 11. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy kedves lányismerősöm gyermeke kiköpött én vagyok. Meg is lepődtünk az apjával a hasonlóságon, pedig a lányismerősömmel akkor még csak találkozni sem találkoztunk, nem is beszéltünk, amikor megfogant.

Pedig nem bánnám, jófej kisfiú...

2017. máj. 11. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak mondom, hogy a gyerekek sokkal jobban hasonlítanak a nagyszüleikre, mint a szüleikre.

Szóval férjed haverjának apja lesz a ludas x)

2017. máj. 12. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!