Hol keressem az 56-ban Amerikába ment rokont, ha a FS-ön nem találtam rá adatot?
A baj az, hogy ahogy a nagyanyámtól tudom, még 60-as években meghalt. De volt 3 gyereke, azokat szeretném megtalálni.
De nem tudom, hogy hol lakott. Az is baj, hogy a neve ékezet nélkül gyakori spanyol névnek látszik.
Próbálkozz esetleg itt, hátha rátalálsz a temetőre, ahol eltemették:
Hát; köszönöm.
Hogy miért keresem őket? Csak; mert ők is családtagok, hozzátartoznak a családfához. Magyarul biztos nem beszélnek, nem is probléma.
A 100 év Mo-on törvény. Ha meg tudnám nézni -egyeneségiként- az 56-ban kiment rokon születésijét, ott nagy valószínűséggel meglenne a halálozás UB-je. Mert bizony, hogy a katolikus egyház hazajelenti a házasságot-keresztelést- temetést. És a család katolikus, vallásos.
A CSALÁDFA rovat szempontjából nézzük a kérdést, ha kérhetem. Semmit nem akarok a rokonoktól, talán ADNI tudok nekik valamit. Gyökereket, hovatartozást.
Tisztelt kérdező!
Engedd meg, hogy a magam részéről tiszteletteljesen (bár semmi közöm hozzá) drukkoljak, a nemes célod sikeréért.
2-es voltam,
Blanka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!