Mikor hordjuk jobb kéz gyűrűs ujjunkon a gyűrűt, ha eljegyeztek? És fordítva ha balon?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 18:31
11/14 anonim válasza:
Most komolyan, lepontozzák azokat, akik nem a jobbon hordják? :)
Nem ettől lesz jó egy házasság.
12/14 anonim válasza:
szüleim pl. nem is hordják, mégis jó a házasságuk. én felfelé pontozgatok :)
azt nem értem, miért írtok külön eljegyzési és külön jeggyűrűről? azt hittem, ez ugyanaz
13/14 anonim válasza:
Nekem az eljegyzési gyűrűm olyan, mint a filmekben, "jó nagy kővel" a karikagyűrűm pedig egy sima egyszerű fehérarany karika, nincs benne kő, ennek a párja van a férjem ujján. Eljegyzési gyűrűm csak nekem volt, karikagyűrűt az esküvő óta hordunk mindketten. (Egyébként én bal kézen hordom azóta is, mert a jobbon idegesít minden, semmilyen ékszert nem viselek el rajta)
14/14 anonim válasza:
Nálunk kísérőgyűrű is volt az eljegyzési gyűrű mellett, a jegygyűrű került a végleges helyére a jobb oldalra. Nálunk szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!