Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mikor hordjuk jobb kéz gyűrűs...

Mikor hordjuk jobb kéz gyűrűs ujjunkon a gyűrűt, ha eljegyeztek? És fordítva ha balon?

Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Most komolyan, lepontozzák azokat, akik nem a jobbon hordják? :)

Nem ettől lesz jó egy házasság.

2017. jan. 29. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:

szüleim pl. nem is hordják, mégis jó a házasságuk. én felfelé pontozgatok :)

azt nem értem, miért írtok külön eljegyzési és külön jeggyűrűről? azt hittem, ez ugyanaz

2017. jan. 29. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az eljegyzési gyűrűm olyan, mint a filmekben, "jó nagy kővel" a karikagyűrűm pedig egy sima egyszerű fehérarany karika, nincs benne kő, ennek a párja van a férjem ujján. Eljegyzési gyűrűm csak nekem volt, karikagyűrűt az esküvő óta hordunk mindketten. (Egyébként én bal kézen hordom azóta is, mert a jobbon idegesít minden, semmilyen ékszert nem viselek el rajta)
2017. jan. 29. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kísérőgyűrű is volt az eljegyzési gyűrű mellett, a jegygyűrű került a végleges helyére a jobb oldalra. Nálunk szokás.
2017. jan. 30. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!