Ki vagyok en, ha Péter fia az en fiam apja?
Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 15:49
11/32 anonim válasza:
Van péter, neki a fia a Te fiad apja... Az az te vagy Péter menye vagy, vagyis Péter fiának felesége vagy Péter fia.
Stimmel? 😃
13/32 anonim válasza:
Péter - nagyapa
Te - Péter fia
Fiú - Péter unokája, a te fiad
Ha nem lettek volna megadva a válaszok, akkor az anya is lehetnél, azaz Péter fiának az anyja.
14/32 anonim válasza:
Az utolsó el van tájolva: Van a Péter és van annak a fia Béla, Bélának is van egy fia, a Rudolf akinek te vagy az anyja. Vagyis Péter menye. Ha csak véletlenül Béla nem férfi, mert akkor te vagy a veje.
15/32 anonim válasza:
Akkor te vagy az apa, vagyis a Peti fia? Ez egy beugratós kérdés akart lenni, vagy mi? XD Mert, ha az, akkor ez nagyon tré, már bocs!
16/32 anonim válasza:
A 12-es és a 13-as válaszoló is rájött a dologra. Hurrá!! Utolsó voltam.
17/32 anonim válasza:
Ja a 3-6-9 válaszolók is rájöttek. Bocsi! XD
18/32 anonim válasza:
Akkor miért nem azt mondja, hogy te a gyereked apja vagy. Baromság ez a kérdés :)
19/32 anonim válasza:
Miért beszélsz harmadik személyben magadról?
20/32 anonim válasza:
#19, biztos nincs kint a négy kereke. De mondom, ez egy beugratós kérdés akart lenni, szerintem. Hogy ki veszi észre, hogy Ő az apa. De ez nagyon tré így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!