Engem mikor megszülettem 20 évvel ezelőtt elhagytak a szüleim otthagytak a. kórházban! Most megszeretném őket találni az anya nevét azt tudom. De nem tudom hogy hogyan találhatnék rá! Hol lehet ezt meg érdeklődni?
Ne tedd sirni fogsz es csalodni.
Valoszinu zulott romlott emberek csoron.
Meglatnak es penzert fognak keresni.
Megelhetesi forras leszel a szemukben.
Az a csaladod aki felnevelt nem aki megszult.
Biologiai anyasag semmit nem jelent
Én a helyedben ezt nem bolygatnám. Hidd el, nem éri meg. Tudom, hogy olyan lehetőségre is gondoltál, hogy mi van ha bocsánatot kérnek tőled és megölelnek, de sajnos szinte biztos, hogy nem ez fog történni.
Kétféle forgatókönyvet tudok elképzelni, ami reálisan szóba jöhet:
Az egyik, hogy megmondják, hogy nem érdekled őket, hagyjad őket békén, nem ismernek, vagy még le is tagadják, hogy nekik volt gyerekük. Ez neked is borzalmasan fájdalmas lenne, és nem tudnád egyhamar feldolgozni.
A másik, hogy kihasználnak. Szinte biztos vagyok benne, hogy a szüleid valami felelőtlen, csóró idióták, akik majd előadják neked a hattyú halálát, hogy enni sem volt pénzük, ezért hagytak el, mert hát nem akarták, hogy a nyomorba szüless meg, effektíve mártírrá avatják magukat. Majd közlik, hogy igazán támogathatnád őket, segíthetnél nekik, mert most sincs mit enniük, meg hitel, és így tovább.
Hidd el kérdező, nem az az igazi család, aki téged megcsinált, hanem az, aki téged szeretetben, normálisan felnevelt. A biológiai apaság/anyaság önmagában még semmit sem jelent. Egy igazi anya/apa felneveli és szereti a gyerekét, nem csak megcsinálja.
Hàt igen...Aki olyanokat ìr,hogy minek akarod megkeresni Őket meg csalòdni fogsz meg stb,azokat biztos nem hagytàk el a szülei....
Nekem a vöröskeresztet ajànlottàk anyàm felkutatàsàra...
Anyukàd nevét a születési dàtmod és helyed is tudod. Nevedet az àpolók adtàk vagy azt még szüleid? 20vagy ha volt az osztàlyon akkor 20-35közti orvos vagy àpoló még lehet, hogy ott dolgozik. Hàtha elkottyant valamit. Ha szépen nézel rà. Feltételezzük,hogy anyud nem vàndorolt el szűlni tehàt 96ban abban a vàrosban,megyében élt ahol születtél. Nos normàl esetben 18-40közti nők szűlnek 18alattinàl gyámügy bekavar szóval anyukàd 38-60közti most. Bocsànat a kérdésért de milyen nemzetiségü vagy magyar , roma...esetleg tàvolkeleti vagy oroszos jegyekkel?? Arra is készűlj,hogy valószìnű nem szép szerelem gyümölcse vagy...akàr erőszak is lehetett...
Minden részlet fontos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!