A tesóm pasijának a tesója nekem ki?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 13:29
1/9 anonim válasza:
Senkid. Semmiféle rokoni kapcsolat nincs köztetek.
2/9 anonim válasza:
sógorjelölted tesója.
ennyi. nincs semmi rokoni kapcsolat közöttetek, remélem ez egyértelmű.
3/9 A kérdező kommentje:
Semmiféle elmevezése nincs?
2016. febr. 29. 14:21
4/9 anonim válasza:
Nincs. Kb. olyan, mintha egy haverod lenne.
5/9 anonim válasza:
Felénk "ismerős"-nek hívják :)
Nincs rá külön megnevezés.
7/9 anonim válasza:
én őszintén annyira nem értem ezeket a kérdéseket. ha nem ismered az elnevezést, akkor valószínűleg vagy nincs, vagy annyira kikopott a nyelvből, hogy úgyse használnád soha.
8/9 anonim válasza:
Pont mint a cipészed húgának a fogorvosa.
9/9 anonim válasza:
A TPT-d. De még lehet a pasid/csajod is. Úristen, én azt se tudom, ki a TPT-m. Lehet, hogy nem is egy van. Lehet, hogy TPT-im vannak. Lehet vannak lány TPT-im, és fiú TPT-im is, meg fiatal tépétéim, meg öreg tépétéim. Meg lehet, hogy vannak jó tépétéim, és rosszak. Lehet, hogy voltak régebben más tépétéim, és lesznek. A tépéték útjai kifürkészhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!