Hogyan lehet becézni a Martinákat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 09:03
11/19 anonim válasza:
Martina-
tina-martus
--martusbartus-
12/19 anonim válasza:
Márti, Tina :D
(Lehet hogy velem van a baj, de az efféle Tincsó, Lilcsó-któl rosszul vagyok :S)
13/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan fárasztó lenne kimondani xd
15/19 anonim válasza:
Engem Martininek hív mindenki. Nagyon szeretem az italt is. Mindig ezzel kapcsolatban kapok ajándékot.
Ha idegesíteni akarnak akkor: Maresz
Az fiúknál, akikkel kapcsolatom is volt: Martina
A Tinát, Tinit gyűlölöm, sose hívott senki annak.
Némely tanárnak: Martinka
Egy VIP barátnőmnek: Marci, Mártíná
Németórán: Mahtina :)
16/19 anonim válasza:
a Tinus, Tinuska még nem hangzott el. Én annyira nem kedvelem, mert általában fiúk hívnak így cseszegetésből, de apukám is így hív, ami teljesen oké. Egyébként kislányoknál kifejezetten aranyos lehet :)
én a Tinát szeretem, szinte mindenki így hív.
17/19 anonim válasza:
Egyik ismerősömet Tinkának becézzük.
19/19 anonim válasza:
Engem kiskoromban apukám Minusnak hívott azután Marcica lettem és itthon (családi körben )Minus vagyok a suliba meg Tina!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!